Od 3 tygodni mam natrectwa myslowe ze zabije moich rodzicow cos mi mowi w srodku ze to zrobie bardzo sie boje bo czytalam ze wiekszosc ludzi ma myslu a ja czuje jak by bylo nas dwie dobra ja i zla ja

Kaja987 pisze: ↑30 października 2018, o 12:24Witam wszystkich
Od 3 tygodni mam natrectwa myslowe ze zabije moich rodzicow cos mi mowi w srodku ze to zrobie bardzo sie boje bo czytalam ze wiekszosc ludzi ma myslu a ja czuje jak by bylo nas dwie dobra ja i zla jabylam u psychiatry dala mi.leki ale slabo pomagaja
Pomozcie...
A jakieś powody tych myśli? Mało podałaś informacji, można w sumie napisać jedynie abyś przestudiowała materiały na forum!Kaja987 pisze: ↑30 października 2018, o 12:24Witam wszystkich
Od 3 tygodni mam natrectwa myslowe ze zabije moich rodzicow cos mi mowi w srodku ze to zrobie bardzo sie boje bo czytalam ze wiekszosc ludzi ma myslu a ja czuje jak by bylo nas dwie dobra ja i zla jabylam u psychiatry dala mi.leki ale slabo pomagaja
![]()
Kaja987 a zabilas kiedys chociazby muchę w realu?Kaja987 pisze: ↑30 października 2018, o 12:24Witam wszystkich
![]()
Na to jest rozsądne wytłumaczenie. Masz zaburzenie lękowe. Umysl jest w stanie awaryjnym. Jesteś tylko Ty jedna. Nie ma czegoś takiego jak dobra ja i zła ja. Ta dobra Ty jak się domyślamKaja987 pisze: ↑30 października 2018, o 12:24Witam wszystkich
![]()