Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

moze jednak leki ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

14 sierpnia 2014, o 12:41

ostatnio dość często tu opisywałam swoje lęki, ryzykuje pokonuje itp itd. jednak jeśli ryzykuję w pewnej sprawie, lęk się uspokaja to momentalnie coś nowego się pojawia.
już nie mam siły.

Teraz mam już mega lęk, że jak się spotkam z chłopakiem i do czegoś dojdzie ( bo tak sie święci :P ) to po jak już podniecenie opadnie to wkręce sobie coś np że mi sie nie podoba znowu tak bardzo seksualnie ( no bo już nie pociaga) i będę wymiotować, .. jak ja wtedy wrócę do domu ? co ja powiem tacie jak po niego zadzwonie ?;/ co ja zrobie jak ja sobie poradzę ... a jak będę tak miała do konca zycia.. ?:(
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

14 sierpnia 2014, o 12:44

A co jeśli rzeczywistość okaże się lepsza od tych negatywnych przekonań? :) Daj sobie szanse, przecież mówiąc tak nie dajesz sobie możliwości pozytywniejszego spojrzenia na sprawę. A może po tym spotkaniu przyjdziesz i napiszesz, ze było super?
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

14 sierpnia 2014, o 13:06

i tak pewnie zrobie...
ale czego sie boje to tego ze bede wymiotowala miesiacami non stop jak tylko pomysle o tym nie wiem to glupie ja tego sama nie moge ogarnac bo jesli cos jest przyjemne to czemu mialabym wymiotowac. nie moze tak byc !
Reap what you sow!
ODPOWIEDZ