Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moja D/D

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
Peja
Zarejestrowany Użytkownik

4 kwietnia 2019, o 00:58

amarok pisze:
4 kwietnia 2019, o 00:52
Czyli konsensus tego forum jest taki, że D/D jest nieuleczalne i można je tylko zaakceptować?
Jest uleczalne niektórzy wychodzą po 6 miesiącach niektórzy po 10 latach
sukces-wyzdrowia-nerwicy-wyzdrowia.html
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

4 kwietnia 2019, o 01:11

amarok pisze:
3 kwietnia 2019, o 17:04
ddd pisze:
3 kwietnia 2019, o 15:42
Poczytaj materiały i odłsuchaj nagrania o DD na forum bo może Ci to wiele mysle rozjaśnić, również w kwestii ataków paniki i DD:
derealizacja-depersonalizacja-artyku.html
Całe podforum mi wrzuciłeś, lol. Z miesiąc mi zajmie, zanim wszystko przeczytam.
Lol...masz 25 lat DD, chcesz brać leki którymi leczy się narkomanów, masz czas czytać historyjki na zagranicznych forach a nie możesz poświęcić tygodnia na przeczytanie tego co Ci podesłałem? ;)
Ułatwię Ci to trochę i podeślę jeden z działów, wszystkie dotyczą DD i wszystkie dobrze przeczytać, czy odsłuchać.
jest-derealizacja-depersonalizacja-jak-wyleczy.html
Jednak Cię na pewno nie zmuszę ;)
Tak więc tu na forum bardziej stawia się na taki własny wkład, a nie tylko szukanie po sieci wyników badań stosowania poszczególnych środków psychoaktywnych w postaci leków :P Bo wtedy możesz zacząć mówić o jakimś leczeniu, w którego skład wchodzi zresztą akceptacja oraz prawidłowe zrozumienie DD. Twoje porównywanie DD do ataku paniki świadczy o tym, że wiesz, że dzwonią ale nie wiesz, w którym kościele.
IMO
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
amarok
Zarejestrowany Użytkownik

4 kwietnia 2019, o 08:46

Czy Ty jesteś jedną z tych osób, które czasami spotykam na forach?

Zarejestrowałem się na tym forum, żeby pisać i czytać i nie musisz mi wrzucać linka jeszcze raz.

Oczywiście, że do niczego mnie nie zmusisz i będę robił, co chcę.

Nie wiem, o co Ci chodzi, ale Twój przemądrzały ton jest trochę nieodpowiedni.
ODPOWIEDZ