Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
moja historia...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
zazdroszcze wam ;/
-
moim zdaniem najlepszym lekiem jest czas i zmuszanie sie do normalnego zycia jak dawniej a z czasem wszystko powinno wrocic do calkowitej normy... ciezko,nawet bardzo bylo na poczatku ale z czasem wszystko mija xd
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
A jak leczenie darek?
-
Najlepiej to i psychologa miec w rekawie i lykac tabletki, z reguly po tabsach ta derealizacja mija. Tak wiec badz dobrej mysli i staraj sie miec jak najmniej stresu! Jak ja jestem bardzo czyms zestresowany ale tak na maksa to potrafi mi sie jeszcze derealizacja wrocic juz nie taka jaka byla wczesniej ale taka minimalna nierealnosc i otumanienie.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak ja juz zdrowieje calkiem z tej depersonalizacji i derealizacji. Strasznie sie ciesze z tego powdu. mam tyle checi do wszystkiego ze ledwo znajduje czas na spanieDarek pisze:biore leki od niedawna i czekam na efekty. Wojciech a tobie bardziej co pomoglo leki czy terapia u psychologa? Bo ty juz lepiej sie czujesz prawda?

moge powiedziec chociaz nigdy nie wierzylem ze powiem, to mija