Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Moja, historia
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
A kontrolowałeś swój oddech ? Ja mam z tym największy problem, oddycham płytko, najgorzej jak siedzę wyprostowany to wtedy mnie najbardziej to atakuje, ale jak się skurcze i pochylę to jest delikatnie lepiej. Nie potrafię już bardzo długo sobie z tym poradzić 

Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jasne, że tak. Bałem się, że przestanę oddychać. Przez co nabierałem dużo powietrza, aż zacząłem się hiperwentylowac. Po prostu powolutku sobie oddychaj.Sasuke pisze: ↑20 października 2019, o 17:29A kontrolowałeś swój oddech ? Ja mam z tym największy problem, oddycham płytko, najgorzej jak siedzę wyprostowany to wtedy mnie najbardziej to atakuje, ale jak się skurcze i pochylę to jest delikatnie lepiej. Nie potrafię już bardzo długo sobie z tym poradzić![]()
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Chciałbym kiedyś bardziej rozpisać swoje odburzanie krok po kroku, aktualnie żyje spowrotem w niezłym pędzie, ale myślę że znajdę keidys dłuższą chwilę na edycję rozszerzoną.