Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Moja Historia DD - Pomocy
- ddd
- Moderator
Nie no nie dolujmy sie w ten sposob, wracanie objawow to nie regula, w duzej czesci zalezne jest jak bardzo to olewamy i jak z byle powodu nakrecamy sie to wtedy najczesciej moze czasem wrocic. Ale to nie zaden obowiazek powrotu ;p
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Z racji tego iż z Objawów zostały mi tylko; Głupkowate myśli i NAMALOWANY ŚWIAT... Postanowiłem dziś obrać nową metodę. Z każdego objawu będę się poprostu cieszył... nie napawa mnie to już lękiem tylko raczej się frustruję na to. Co myślicie ? Być może jak zareaguje na to śmiechem i stwierdzę że fajnie mi z tym i tak ma być kółeczko sie odwróci. co myślicie ? 
-
Divin
- Gość
Genialny pomysł, właśnie naucz się cieszyć i śmiać z tego co masz a przyjdzie do Ciebie lepsze. 
- Kamień
Tylko ciekawe za jaki czas
niedługo mam urodziny (20.11) i chciałbym je spędzić hucznie
wiem, że DD mi w tym nie przeszkadza, ale fajnie by było karwasz twarz żyć już na totalnym luzaku jak dawniej 
Divin, co rozumiesz pod pojęciem LEPSZE ?
Divin, co rozumiesz pod pojęciem LEPSZE ?
-
Divin
- Gość
Kamień, lepsze czyli to co chcesz by przyszło. Jeżeli zaakcpetujesz aktualny stan rzeczy to dzięki temu szybciej przyjdzie ten lepszy stan, bo nie będziesz tego nakręcał i umysł wróci do normalnego stanu (Wyłączy defensywę). Dlatego też gdy nabieramy dystansu do zaburzenia to się odburzamy. Taki paradoks. 
- Kamień
Wybacz, ale wolę zostać anonimowy, gdyż na moim kanale są klipy z moim ryjemAvenger36 pisze:Kamień, wspomianłeś coś ze nagrywałes rapsy 8 latmasz jakis swoj kanał gdzie mozna posluchac ? jakis soundcloud czy cuś :> ?
-- 17 listopada 2013, o 14:09 --
Dziwnie dziś się czuję, tak jakbym już DD nie miał. Wszystko jest jak dawniej... Tylko jest jedno ale, możliwe jest to, że DD mija a Nerwica zostaje ? Bo jak miałem DD (które jest mechanizmem obronnym) nie czułem już lęków i nie miałem jakiś ruchów nerwicowych, a dziś je mam... Co za zależności ja nie mogę...
-- 14 maja 2014, o 10:52 --
Ale ze mnie pustostan był w tych postach