Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mój facet ma problem ze wzwodem
- 
				light
 - Nowy Użytkownik

Może nie pomagaj mu lekami ale suplementem który rzeczywiście pomaga. Mój mąż bierze ,orgasm control . Zawsze bierze na jakieś 45 minut przed stosunkiem i codziennie bo aby zadziałał trzeba brac codziennie.. Może najpierw z tym spróbujcie ? Suplement jest w postaci tabletek ale gumy rownież powinny w pewnym sensie pomóc.

- 
				light
 - Nowy Użytkownik

Są przecież prezerwatywy i żele opóźniające wytrysk. Nawet w zwykłych drogeriach. Spróbujcie może tego? Jeśli nie chcecie gum to przypomniałam sobie jeszcze o chusteczkach orgasm control, są nasączone płynem na opóźnienie wytrysku.

- 
				light
 - Nowy Użytkownik

Zwolnijcie, obejrzyjcie sobie filmik jakiś , wszystko robcie stopniowo, powoli, to i stosunek sie wydłuży. Co do środków na przedłużenie to jeśli bierzesz pigułki to najlepsze są chusteczki, obecnie używamy gumek bo nie biorę pigułek ale jak bralam to chusteczki były super (tylko minus za to,ze są dostępne jedynie w sieci ale wpisz sobie orgasm control wipes i powinny Ci wyskoczyć miejsca w jakich je znajdziesz).