Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Mój facet nie ma ochoty na seks

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Doriana
Zarejestrowany Użytkownik

17 lipca 2026, o 13:56

Proszę o poradę. Mianowicie mój mąż od jakiegoś czasu nie ma ochoty na seks. Wręcz od tego ucieka W tym momencie mąż potrafi miesiącami mnie w ogóle nie dotknąć mówiąc, iż wystarcza mu zwykłe przytulanie. Jego główną wymówką jest to, że nie ma ochoty, a wręcz całkowicie stracił ochotę na se, jak sama o czymś wspominam to reaguje bardzo nerwowo. Co mogę zrobić? Dodam, ze ma również lekkie problemy z erekcją. Zrobiłam śledztwo i nikogo nie ma, zreszta pewnie nawet nie miałby na to czasu.
Awatar użytkownika
Wiór
Nowy Użytkownik

17 lipca 2026, o 16:10

Bez szczerej i uczciwej rozmowy z nim nic nie zrobisz. Może ma problemy, a może po prostu już go nie pociągasz. Można tylko zgadywać.
Jmals
Nowy Użytkownik

20 lipca 2026, o 13:55

Powodów może byćbardzo wiele. Przyczyną osłabienia libido u męża może być zarówno jakieś schorzenie skutkujące obniżeniem poziomu testosteronu, który odpowiada pożądanie, jak też problemy w relacjach, innym też stres poza związkiem np. w pracy. Najważniejsza jest rozmowa i powinnaś w końcu z nim porozmawiać bo brak seksu w związku nie jest dobry i może prowadzić do konfliktów. Jeśli chodzi o zaburzenia erekcji to może powinien spróbować tabletek?
Doriana

21 lipca 2026, o 11:18

Nie wiem czy coś takiego brał czy nie, nie pytałam się. Ale badania na pewno mu zasugeruję. Wystarczy przebadać testosteron?
Nostromo

21 lipca 2026, o 15:25

Wydaje mi się że z tego forum dla różnych zaburzeń robi się sex forum, co ma wspólnego brak ochotę na sex z Twojego męża z zaburzeniami nerwicowymi? Może Cię zdradza, jest gejem? tylko co to ma do tego forum? Nie którzy tu naprawdę potrzebują wsparcia, podzielenia się swoim trudnym życiem. A przez ostatnie miesiące widzę tylko posty takie jak Twoje.
Awatar użytkownika
Wiór
Nowy Użytkownik

21 lipca 2026, o 16:39

Nostromo pisze:
21 lipca 2026, o 15:25
Wydaje mi się że z tego forum dla różnych zaburzeń robi się sex forum, co ma wspólnego brak ochotę na sex z Twojego męża z zaburzeniami nerwicowymi?
Mi się wydaje, że to po prostu opłacone konta, które mają na celu generowanie sztucznego ruchu i przemycanie reklam jakichś suplementów – a że te na zapłonięcie konara sprzedają się najlepiej, to taki temat jest grzany.
ODPOWIEDZ