Det
-- 17 lutego 2015, o 22:42 --
Det
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mobilny styl forum
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
a czy jak usunę Ciasteczka w przeglądarce.. to nasze Ciasteczko też zniknie ?

- khaleesi
- Zarejestrowany Użytkownik
Jest w porządku.
http://www.pic4ever.com/images/shrk.gif
obsessive-compulsive disorder F42.0/personalitas anxifera,
...Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. – św. Augustyn (Aureliusz Augustyn z Hippony)
-Jeżeli nerwica ma polegać na tym, że człowiek pragnie dwóch, zupełnie sprzecznych ze sobą rzeczy naraz, to, owszem, w takim razie jestem wariatką! Wiem, że przez całe życie będę się miotała pomiędzy różnymi , wykluczającymi się nawzajem pragnieniami!

...Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. – św. Augustyn (Aureliusz Augustyn z Hippony)
-Jeżeli nerwica ma polegać na tym, że człowiek pragnie dwóch, zupełnie sprzecznych ze sobą rzeczy naraz, to, owszem, w takim razie jestem wariatką! Wiem, że przez całe życie będę się miotała pomiędzy różnymi , wykluczającymi się nawzajem pragnieniami!
- dankan
prze tego jagera to chyba musieli pobanowac tak wiele IP ze teraz wychodza bany innym 

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- dankan
Vcitor a moze by tak odlaczyc calkiem styl mobilny skoro jest awaryjny? bo ja np jestem teraz na wyjezdzie i mam tylko fona do dyspozycji i od 4 dni co probuje laczyc sie z forum to automatycznie wlaczas ie styl mobilny i wyskakuje mi jakis error syntax.
I nawet nie moge przelaczyc na styl zwykly.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam prośbę, żeby jednak zostawić ten styl mobilny,dankan pisze:Vcitor a moze by tak odlaczyc calkiem styl mobilny skoro jest awaryjny? bo ja np jestem teraz na wyjezdzie i mam tylko fona do dyspozycji i od 4 dni co probuje laczyc sie z forum to automatycznie wlaczas ie styl mobilny i wyskakuje mi jakis error syntax.
bo bardzo się przydaje, jak się ma słaby transfer gdzieś w terenie.
Poza tym ja jak na razie nie zauważyłem żadnych problemów, a korzystam już kilka dni, dzień w dzień.
Dankan, zawsze możesz włączyć taką przeglądarkę w phonie, żeby w niej wybrać User-Agent=Desktop
wtedy będziesz zawsze miał możliwość oglądania dużej wersji forum.
Ja osobiście używam i polecam Operę Mini,
działa szybko i można całkiem wygodnie korzystać z forum w tej wersji mobilnej,
a i z dużej wersji też się da, po pewnym przyzwyczajeniu, jak dla mnie wygląda całkiem nieźle.
-
wooowww xd genialny desing
az nie poznalem wczoraj forum w nocy, myslalem ze mam omamy xddd
Kolory zajebioza, nowoczesnie, zmiany na duzy plus. Ale nie wiem czy tylko ja tak mam, bo na lapku mam kolorki troche gorsze niz na fonie?

Kolory zajebioza, nowoczesnie, zmiany na duzy plus. Ale nie wiem czy tylko ja tak mam, bo na lapku mam kolorki troche gorsze niz na fonie?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To normalne bo to zalezy od monitorka. Ja mam i tu i tu prawi identycznie ale monitor mam wypas
Wczoraj sie ludzie skarzyli na kolorki na kompach ale ja mam kolory bardzo zywe i wlaczylem laptopa starszego i rzeczywiscie kolory sa inne.
No ale wypadoloby zainwestowal w lepszy sprzet niz mokrofala jak sie chce podziwiac barwe koloru

No ale wypadoloby zainwestowal w lepszy sprzet niz mokrofala jak sie chce podziwiac barwe koloru

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
nie mogę się zalogować, przeczytać, czy zrobić cokolwiek na forum w tej wersji. Otwiera mi się strona, i od razu cały ekran jest w kolorze forum, i nic nie widać, i za cholerę tego nie mogę wyłączyć....
PS więcej właśnie korzystam z wersji mobilnej niż z kompa ...
PS więcej właśnie korzystam z wersji mobilnej niż z kompa ...
i'm tired boss