Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Migrena i powrót nerwicy..

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Direct
Zarejestrowany Użytkownik

21 sierpnia 2017, o 19:19

Witam, od kilku tygodni czuję się fatalnie.. Zaczęło się po ogromnym lęku przed rakiem jelita grubego(swierza krew na kale). Ostatnio wkrecilem sobie również chloniaka bo miałem gulke pod pachą, na usg wyszło że to jakiś stan zapalny od antyperspirantu.

A teraz.. Wczoraj miałem atak migreny z aura, i nadal mam biale plamki przed oczami, boję się ze mam raka głowy.. Cholernie go sie boje.. Wcześniej tez sie bałem (2015r), mialem eeg i badanie dna oka. Wszystko ok. A teraz gdy mam takie objawy, bole glowy, nudności. Z jednej strony wiem ze to od stresu. Ale z drugiej.. Cholernie boję się ze to moze byc cos powaznefo.. Przez co umre w krótce..
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

26 sierpnia 2017, o 15:03

No to się nie bój :) Racjonalizuj ten lęk. Wyniki badań są w porządku i to jest rzeczywistość, a wszystkie "ale" i "jeśli" w Twojej głowie do tej rzeczywistości nie należą. Głowa do góry :friend:
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
ODPOWIEDZ