alicjac pisze: ↑17 października 2017, o 10:17Kochana jak bym czytała o sobie. Miałam taki etap ze wszystko przyprawiało mnie o lęk. Myślałam że zaraz kwiatki zaczna mnie straszyćTak moze byc. Postaraj sie wyciszyc zrelaksować. Poczytaj o metodach relaksacji, może sporty byś trochę się wyciszyła.
Leki nie zawsze działają tak byśmy nie odczuwali lęku. Na początku swojej drogi też brałem cital ale odstawiłam po 5 miesiącach bo efekt był znikomy.
By zacząć pracę nad sobą i ze sobą musisz trochę się wyciszyć.
Często też myslalam.ze z wariowalam. Psychiatria nie zna jednak takiej jednostki Chorobowej więc spokojnie. Nie zapomnisz także kim jesteś ( też miałem taki lęk) uwierz ze to nerwica. Byłaś zapewne u lekarza, który dał Ci lek. Jak chcesz to idz na wizute by się uspokoić lub idź do psychologa. Jednak myślę ze nic Ci nie jest poza nerwica ☺
Weszłam na forum o deralizacij i depersonalizacij mysle że od kilku dni mnie trzymają te objawy gdyż wszystko wydaje mi się dziwne dłonie mieszkanie moi bliscy nawet jak z kim rozmawiam wydaje mi się inny jestem takim obserwatorem i bardzo się tego boje