Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Marihuana buszek
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Witam, otóż chciałbym spróbować leczyć się marihuana co i tym sądzicie ? Skoro dd już mam i to nieźle, wychodzę z założenia ze nic już bardziej nie może pogorszyc mojego stanu psychicznego. Jak Wy się czujecie po buszku
-
Oby Ci ten "buszek" nie namieszał jeszcze bardziej. Odradzam, ale zrobisz po swojemu
-
- Zarejestrowany Użytkownik
gratuluje, ktoś wyżej wpadł na pomysł "leczenia się" maryśką, otóż osoby z takimi wrażliwymi układami nerwowymi właśnie powinny unikać używek tego typu, sam nie palę,trawę paliłem jak byłem młodym szczylem z silniejszym układem nerwowym. Alkohol okazajonalnie na smak, bo już mi się nie chce po prostu. Trawa wpływa na układ nerwowy i mózg, ludziom się dzieją napady paniki, odrealnienia itp. Po co to sobie robić nie rozumiem,
Odpowiem na Twoje pytanie tak - jednym służy dieta wysokobiałkowa i trening na siłce, innym służy dieta wege i joga. Każdy jest unikalny, my osoby z nerwicą czy po nerwicy, mamy większą tendencję reagować na trawę w sposób lękowy. Takimi ludźmi jesteśmy po prostu

-
Dzięki! Zależało mi na opinii niezależnego eksperta w tej dziedzinie. To co piszesz na sens. Temat marihuany jest mocno kontroweryjny dlatego jako że nie mam doświadczenia w tym wolałem zapytaćozz87 pisze: ↑19 lutego 2020, o 13:49gratuluje, ktoś wyżej wpadł na pomysł "leczenia się" maryśką, otóż osoby z takimi wrażliwymi układami nerwowymi właśnie powinny unikać używek tego typu, sam nie palę,trawę paliłem jak byłem młodym szczylem z silniejszym układem nerwowym. Alkohol okazajonalnie na smak, bo już mi się nie chce po prostu. Trawa wpływa na układ nerwowy i mózg, ludziom się dzieją napady paniki, odrealnienia itp. Po co to sobie robić nie rozumiem,
Odpowiem na Twoje pytanie tak - jednym służy dieta wysokobiałkowa i trening na siłce, innym służy dieta wege i joga. Każdy jest unikalny, my osoby z nerwicą czy po nerwicy, mamy większą tendencję reagować na trawę w sposób lękowy. Takimi ludźmi jesteśmy po prostumnie osobiście odloty od rzeczywistosci czy silne alkoolizowanie się nie rajcują,

-
- Zarejestrowany Użytkownik
ludzie wezcie nie palcie marihuany tego syfu - teraz dostac prawdziwa marihuana to rosyjska ruletka niewiadomo co palisz czy 10% thc czy dopalacza
tez pare lat palilem ziolo wtedy jak bylo to ziolem i teraz mam takie lęki ze szok
tez pare lat palilem ziolo wtedy jak bylo to ziolem i teraz mam takie lęki ze szok