Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mamy jesli sa prosze o pomoc
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam . Jestem mama 8 miesięcznego synka który budzi mi się kilkanaście razy w nocy a ja caly czas sie wybudzam i nie moge zasnac.. mam tez nerwice chodź bylo juz naprawdę ok.. czy to tylko ja tak mam ze spie tak czujnie czy wszystkie matki? Czy jest jakis sposób zeby nauczyć się normalnie zasypisc po kilkukrotnym wybudzaniu...
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Jasne,że nie możesz zasnąć skoro masz w głowie,że za chwilę się obudzisz ,swoją drogą czemu dziecko budzi się kilkanaście razy? zdrowe,nakarmione,przewinięte dziecko powinno spaćzagrody1 pisze: ↑27 listopada 2017, o 08:18Witam . Jestem mama 8 miesięcznego synka który budzi mi się kilkanaście razy w nocy a ja caly czas sie wybudzam i nie moge zasnac.. mam tez nerwice chodź bylo juz naprawdę ok.. czy to tylko ja tak mam ze spie tak czujnie czy wszystkie matki? Czy jest jakis sposób zeby nauczyć się normalnie zasypisc po kilkukrotnym wybudzaniu...

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Matki niestety tak mają, mój syn ma prawie 7 a i tak słyszę jak w pokoju obok postawi nogę na ziemi, by podnieść kołdrę, która się zsunęłazagrody1 pisze: ↑27 listopada 2017, o 08:18Witam . Jestem mama 8 miesięcznego synka który budzi mi się kilkanaście razy w nocy a ja caly czas sie wybudzam i nie moge zasnac.. mam tez nerwice chodź bylo juz naprawdę ok.. czy to tylko ja tak mam ze spie tak czujnie czy wszystkie matki? Czy jest jakis sposób zeby nauczyć się normalnie zasypisc po kilkukrotnym wybudzaniu...
- Karteczka
- jestemjakajestem
witam cie, to normalne ze spisz czujnie, nie pozwalasz sobie na głeboki sen bo wiesz że twoje maleństwo moze cie potrzbowac i czuwasz, miałam podobnie wiec tylko tyle ze jak odpuscisz i nie bedzisz w snie czuwac to sie wypsisz nawet w ciagu dwóch godzin, a płacz dziecka i tak usłyszysz, jak masz taka możliwosc to wez swoje dzieciatko do łózka i spij z nim, ja tak robiłam i nie załuje wysypaiłam sie przynajmniej, pozdrawaim
-
Hej, ja tez karmie piersia I mimo, ze Syn ma juz prawie dwa lata to budzi sie co godzine jak w zegarku, czasem nawet czesciej. I tez czasem od jednego cyca do drugiego nie moge zasnac, albo zasypiam dlugo I za pare minut pobudka. Musimy to poprosty wytrzymac. Ja planuje karmic do lutego, jak Syn skonczy dwa lata, wiec juz dlugo mi nie zostalo. Potem sobie odbije, tata bedzie wstawal jak Maly bedzie potrzebowal sie poprzytulac w nocy, a ja bede odsypiala 
Wytrzymaj jeszcze troche. Moze jak Twoj Maly zacznie chodzic to bedzie bardziej zmeczony po calym dniu I bedzie lepiej I dluzej spal, czego Ci zycze

Wytrzymaj jeszcze troche. Moze jak Twoj Maly zacznie chodzic to bedzie bardziej zmeczony po calym dniu I bedzie lepiej I dluzej spal, czego Ci zycze

- Karteczka
Możesz spróbować treningu uważności jak ten https://www.samosedno.com.pl/psychologi ... 84157.html
Można na na allegro tani kupić z płytą CD, wrzucić mp3 na telefon i sobie robić.