Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mam pytanko:))
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej Wam Kochani to Znowu ja:P nie wiem czy w dobrym temacie napisałam:), ale mam takie pytanko.. Czy Potykanie sie serca i uczucie ciężkiego oddychaniu moze zaszkodzić na płód. Jestem w 5 tyg ciazy.. I tak co jakis czas mam takie uczucie.. Nie mam lęków przy tym ale tylko wystepuje takie uczucie po jakimś zdenerwowaniu:) i tak daje mi to do myślenia i troche do zmartwienia..
Pozdrawiam:)

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To przebadaj sobie serce badaniem jak usg serca, wszystko to badanie pokazuje.
Natomiast potykanie serca moze wystepowac bez problemow fizycznych z sercemm jakiejs choroby po zdenerwowaniu, zlej diecie, obzarstwie
U mnie wystepuje czasem jak przegne z obfitym posilkiem
A serce fizycznie zdrowe, tez nie mam lęków przy tym bo nerwicy juz nie mam ale potknac po jedzeniu potrafi. Chyba przy zdenerwowaniu tez mi sie kiedys zdarzylo parokrotne potkniecie.
Ja nerwice swoja mialam w dyzum stopniu na pukncie serca wiec badan i kardiologow to mialam wiele, kazdy rozkladal rece, mowiac ze tak sie zdarza
Natomiast potykanie serca moze wystepowac bez problemow fizycznych z sercemm jakiejs choroby po zdenerwowaniu, zlej diecie, obzarstwie

U mnie wystepuje czasem jak przegne z obfitym posilkiem

A serce fizycznie zdrowe, tez nie mam lęków przy tym bo nerwicy juz nie mam ale potknac po jedzeniu potrafi. Chyba przy zdenerwowaniu tez mi sie kiedys zdarzylo parokrotne potkniecie.
Ja nerwice swoja mialam w dyzum stopniu na pukncie serca wiec badan i kardiologow to mialam wiele, kazdy rozkladal rece, mowiac ze tak sie zdarza

-
Serce mam zdrowe:) zostało przebadane na wszystkie mozliwe sposoby. Ale czy te potykanie i uczucie takiego braku powietrza czy złapania tego oddechu moze zagrażać wczesnej ciazy? Pozdrawiam:)
-- 8 listopada 2014, o 20:28 --
Serce mam zdrowe:) zostało przebadane na wszystkie mozliwe sposoby. Ale czy te potykanie i uczucie takiego braku powietrza czy złapania tego oddechu moze zagrażać wczesnej ciazy? Pozdrawiam:)
-- 8 listopada 2014, o 20:28 --
-
Dziekuje bardzo za odpowiedz:) pozdrawiam:)
- Ciasteczko
- Administrator
Podpisuję się pod tym, co napisała Aneta i chcę podkreślić, że to, co odczuwasz, to jest wrażenie a nie faktyczne zaburzenie pracy serca, także nie może to zaszkodzić dzieciaczkowi, tak samo jak nie zaszkodziłoby mu uczucie nudności- jest nieprzyjemne, ale niegroźne. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.