Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mam pytanie o samobójcze myśli
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chyba tak i z powodu tego "zaburzenia osobowości"...nie umiem sobie z tym poradzić i potem pojawiają się myśli żeby sie zabić a ja smutnieje.
-
Przez jakiś czas tak będzie. Nic na na to nie poradzisz. Ja jakoś od razu zareagowałam na te myśli zgodnie z zaleceniami. Zrozumiałam że to tylko zmęczony umysł szuka ulgi. Cierpialam z ich powodu ale ich się nie balam. Poza tym pomyślałam sobie w d.... mam to najwyżej jak umrę przestanę cierpiec. Wierzę w życie pozagrobowe. I teraz bardzo rzadko mam te myśli. Jak mi nerwa dowali to nawet ich się spodziewam. Smuce się jak przychodzą bo to jest dla mnie czas cierpienia. Jednak to wszystko mija jak odpowiednio się nastawie.
-
Nie wiem dlaczego ale nie wierzę w Twoje zaburzenie osobowości. Z pewnością poszłabym do innego psychiatry żeby wyraził swoją opinię. Pierwsza psycholog do której chodziłam przez 6 mc mówiła mi że mam zablokowane emocje. I wałkowaliśmy dzieciństwo. Nic nie pomogło. Stracony czas i pieniądze. Poszukałam innego terapeuty i jest postęp. Uczy tego co Divovici.