Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mam objawy takie jak w ADHD
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
jejku Snaav po jaką cholerę Ty to wyszukujesz powiedz po co Ci to mało Ci wiedzy z forum , tak jak pisze Rude tak to Ty się lęku nie pozbędziesz no !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
No totalnie, ja już raczej nic nie czytam z takich rzeczy, by się nie nakręcać bardziej, a jak gdzieś widzę słowo "schizofrenia" "psychoza" to już w ogóle odpuszczam. Ostatnio jak znajomi gadali coś o schizofrenii to nawet ich poprosiłam, by przestali, bo bałam sie, że wkręcę sobie nowe rzeczy XD Na szczęście są równie "popsuci" jak ja, więc nie musiałam tłumaczyć co i jak. Snaav, nie wolno w to brnąć, ale pewnie milion razy Ci to ludzie mówili tutaj i nie jestem wyjątkowa xD
- JohnnyEDM
Wczoraj pobiłem rekord. Od godz 20 do 3:18. No cóż, co mogę powiedzieć, czasem trzeba pogooglować dla sportu. 
-- 11 grudnia 2015, o 00:04 --
W pewnym sensie zrobiłem to celowo. Nie mam zamiaru się ciągle bać jak widzę jakąś nazwę choroby i unikać nazw, bo tak będzie ciągle.

-- 11 grudnia 2015, o 00:04 --
W pewnym sensie zrobiłem to celowo. Nie mam zamiaru się ciągle bać jak widzę jakąś nazwę choroby i unikać nazw, bo tak będzie ciągle.
-
Czy ktoś tu zagląda do tego wątku?
Bo mam takie same objawy jak autor i jestem przerażona że mogę mieć ADHD a najgorsze że nie które rzeczy się zgadzają i ciągle analizuje i nieraz nawet nie jestem pewna czy tak mam czy mi się wydaje czy co
Nie dam rady pójść na żadną diagnozę bo po prostu wiem że nie dam rady że tak spanikuje że nie wytrzymam tego ;(
Strasznie się boję…
Bo mam takie same objawy jak autor i jestem przerażona że mogę mieć ADHD a najgorsze że nie które rzeczy się zgadzają i ciągle analizuje i nieraz nawet nie jestem pewna czy tak mam czy mi się wydaje czy co
Nie dam rady pójść na żadną diagnozę bo po prostu wiem że nie dam rady że tak spanikuje że nie wytrzymam tego ;(
Strasznie się boję…