Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Mam objawy takie jak w ADHD

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

10 grudnia 2015, o 21:54

jejku Snaav po jaką cholerę Ty to wyszukujesz powiedz po co Ci to mało Ci wiedzy z forum , tak jak pisze Rude tak to Ty się lęku nie pozbędziesz no !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Dajmajla

10 grudnia 2015, o 21:59

No totalnie, ja już raczej nic nie czytam z takich rzeczy, by się nie nakręcać bardziej, a jak gdzieś widzę słowo "schizofrenia" "psychoza" to już w ogóle odpuszczam. Ostatnio jak znajomi gadali coś o schizofrenii to nawet ich poprosiłam, by przestali, bo bałam sie, że wkręcę sobie nowe rzeczy XD Na szczęście są równie "popsuci" jak ja, więc nie musiałam tłumaczyć co i jak. Snaav, nie wolno w to brnąć, ale pewnie milion razy Ci to ludzie mówili tutaj i nie jestem wyjątkowa xD
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

10 grudnia 2015, o 23:04

Wczoraj pobiłem rekord. Od godz 20 do 3:18. No cóż, co mogę powiedzieć, czasem trzeba pogooglować dla sportu. ;col

-- 11 grudnia 2015, o 00:04 --
W pewnym sensie zrobiłem to celowo. Nie mam zamiaru się ciągle bać jak widzę jakąś nazwę choroby i unikać nazw, bo tak będzie ciągle.
Leolena

16 grudnia 2024, o 18:54

Czy ktoś tu zagląda do tego wątku?
Bo mam takie same objawy jak autor i jestem przerażona że mogę mieć ADHD a najgorsze że nie które rzeczy się zgadzają i ciągle analizuje i nieraz nawet nie jestem pewna czy tak mam czy mi się wydaje czy co 😩
Nie dam rady pójść na żadną diagnozę bo po prostu wiem że nie dam rady że tak spanikuje że nie wytrzymam tego ;(
Strasznie się boję…
ODPOWIEDZ