Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Magda321
- Odważny i aktywny forumowicz
12 grudnia 2015, o 15:26
Całe życie człowiek się uczy nawet w pisaniu postów xD Dzięki wlasnie mnie to zaskoczyło, bo nawet nic poprawić nie mogłam i usunąć tych rameczek
-- 12 grudnia 2015, o 16:26 --
W moich wypowiedziach może być słyszalna jakaś pretensja, bo ktoś mi juz ją tu wytknął pamiętam.Ale nie mam jej do was i jestem wdzięczna za każdą rad ei czytam wasze powiedzi czasami po kilka razy.Ale naprawdę nie dam rady pójść do psychiatry.Mam nadzieję, że praca nad sobą coś mi da.
Czuje, że już coś się ruszyło, bo teraz nie czuje sie jak "samobój".Lęk ze schizy też schodzi. Jest już prawie niezauważalny

Miej wyjebane, a będzie ci dane :)