Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
magiczna herbata z peru
- zebulon
- Zarejestrowany Użytkownik
Bez tego ziółka to ja mam takie bogactwo zycia wewnętrznego że dziękuje
dzieki nerwicy oczywiscie ...

Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku .
Piekło nerwicy tworzymy sami sobie ...
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
Nie pozwól żeby życie straciło sens przez osobę, która po prostu nie była Ciebie warta.
nerwica przypomina prowadzenie codziennie konia do weterynarza żeby sprawić czy na pewno nie jest wielbłądem ( cytat który mnie rozbawił )
- Joannaw27
- Odburzony i pomocny użytkownik
Miałam nie wchodzić na forum, ale muszę się wypowiedzieć w tym temacie, Estera zawsze możesz spróbować ,natomiast żaden narkotyk nie jest w stanie wyleczyć nas z nerwicy A raczej pogłębić ten stan, ale człowiek jest tylko człowiekiem i w desperacji jest w stanie zrobić wszystko żeby sobie ulżyć ,ale nie tedy droga Estera, żeby wyjść z nerwicy umysł musi być czysty, ja się naogladalam jak mój brat cpal i jakie miał schizy, może nie miał dostępu do szamanskich produktów ale dawał sobie w zyle na calego, narkotyk to narkotyk i ja się strasznie boję takich używek, obojętnie czy to herbata, lub coś innego.
COCO JUMBO I DO PRZODU
- zebulon
Dlaczego nie chcesz wchodzić na forum ? zgadzam sie bo wystarczająco jesteśmy zaburzeni .
Każda droga zaczyna się od pierwszego kroku .
- Estera
masz racje marianna, ze to marketing jest, poszukalam sobie tez artykulow na temat bad tripow po tym i tez jest tego troche;
subzero, ayahuasca to nie narkotyk, tylko swiety napoj bogow
zebulon, tylko ze leki to dobre sa, bo przeciez doktór psychiatra je przepisuje...
joanna, ja tylko bylam ciekawa, czy ktos to bral, sama bym raczej nie sprobowala w takim stanie, albo bardzo dlugo zastnawiala; tak jak zebulon pisze, wystarcza mi jazdy bez zadnych dodatkowych dopalaczy jak na razie
subzero, ayahuasca to nie narkotyk, tylko swiety napoj bogow

zebulon, tylko ze leki to dobre sa, bo przeciez doktór psychiatra je przepisuje...
joanna, ja tylko bylam ciekawa, czy ktos to bral, sama bym raczej nie sprobowala w takim stanie, albo bardzo dlugo zastnawiala; tak jak zebulon pisze, wystarcza mi jazdy bez zadnych dodatkowych dopalaczy jak na razie
...
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Estero, dlaczego nie próbujesz wyjśc z nerwicy metodą jaką proponuje forum?Jesteś tu już trochę czasu, mozesz tez poczytać wypowiedzi tych to mają to za sobą.Po co sobie komplikować zycie?
-- 26 kwietnia 2016, o 22:16 --
Estero, dlaczego nie próbujesz wyjśc z nerwicy metodą jaką proponuje forum?Jesteś tu już trochę czasu, mozesz tez poczytać wypowiedzi tych to mają to za sobą.Po co sobie komplikować zycie?
-- 26 kwietnia 2016, o 22:16 --