Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

lunatykowanie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Adela
Zarejestrowany Użytkownik

7 marca 2016, o 23:16

Witajcie kochani.
Założyłam nowy wątek przy okazji nowego wkręta nerwicowego.
Otoz chodzi o to, ze moje dziecko czasem lunatykuje, poczytałam troche na ten temat I zaczęłam miec lęki odnośnie siebie....wkrecilam sobie, ze tez mogla bym lunatykowac i zrobic swoim bliskim krzywde we śnie.Jako dziecko miałam małe epizody lunatykowania ale w zyciu dorosłym nigdy mi sie to nie przytrafiło.
Mimo wszystko mam lęk, ze cos takiego moze sie stać...zwłaszcza ze przez ostatnie cztery miesiace miałam problem z natretnymi myslami. ...Co o tym myślicie?
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.

Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Awatar użytkownika
elala73

7 marca 2016, o 23:21

mój syn dosyć często miewał takie akcje ,że wstawał ,płakał , chodził a tak naprawdę się nie wybudzał . Trwało to do 15 -20 min zanim się ocknął . Prężył się .Oczywiście bardzo mnie to niepokoiło , bo w necie nie spotkałam się z takimi przypadkami a lekarz rodzinny gówno wiedział. Obecnie już prawie się to nie zdarza.
Adela

7 marca 2016, o 23:42

U dzieci jest to sprawa niewykształconego układu nerwowego I mija zazwyczaj do 10 roku zycia, , wiec o dziecko tak bardzo sie nie boje. Gorzej z tym co sobie wkręciłam.
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.

Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
ODPOWIEDZ