Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Ludzie rozmowa a DD

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

22 czerwca 2016, o 22:38

WItam, to ja ponownie.

Ogólnie chodzi mi o to że jak np z kimś rozmawiam to strasznie mnie to męczy, zamula , zwiesza i wszystko strasznie rozkminiam nie moge sie skupić na niczym tylko to co ktoś mówi jest straszną udręką dla mnie, z każdym kolejnym słowem zwiecha mi sie nasila, jak jestem sam tez jest zle ale czuje się mniej zmęczony, ktoś moze wiedziec o co tutaj chodzi ogólnie ;D dziękuje
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

22 czerwca 2016, o 22:43

Patro1995 , chodzi tutaj o nerwicę , też tak się czułam , ona tak działa chciała by nas zamknąć w domu a najlepiej przykuć do łóżka , ze strachu .
Mimo wszystko rozmawiaj z ludzmi , rób to na co Ty masz ochotę , to co byś robił gdybyś nie miał zaburzenie .
Mnie te rozmowy z ludzmi strasznie męczyły jeszcze ta okropna obcość głosu , ale to mija z czasem .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
ODPOWIEDZ