Hej, jak się masz teraz? Jak wyglądała u ciebie sytuacja z lorafenem?piobla1324 pisze: ↑14 sierpnia 2024, o 10:57Odkopie trochę temat.
Czy jak raz na parę dni , zaciepne se 1mg dziennie w kryzysowej sytuacji , będzie to miało jakiś wpływ na moje odburzanie i czy takie zażywanie raz na parę dni 1mg dziennie nie spowoduje zwiekszenia toleracji na ten lek co w pozniejszym okresie może mnie w jakiś sposób uzależnić![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
lorafen
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving

-
- Zarejestrowany Użytkownik
freaky man pisze: ↑15 kwietnia 2025, o 17:16Sorry ze tak pozno odpisujepiobla1324 pisze: ↑14 sierpnia 2024, o 10:57Odkopie trochę temat.
Czy jak raz na parę dni , zaciepne se 1mg dziennie w kryzysowej sytuacji , będzie to miało jakiś wpływ na moje odburzanie i czy takie zażywanie raz na parę dni 1mg dziennie nie spowoduje zwiekszenia toleracji na ten lek co w pozniejszym okresie może mnie w jakiś sposób uzależnić![]()
.
Ostatni raz wzialem 3 tygodnie temu 1mg bo miałem mega kryzys. Dalej nosze go ze sobą.
Hej, jak się masz teraz? Jak wyglądała u ciebie sytuacja z lorafenem?