Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Listopad gorsze stany
-
- Nowy Użytkownik
Takk biorę leki od września na depresja ale właśnie czuje teraz taka wielka niechęć i starte jakiejkolwiek motywacji jest to bardzo przykre bo towarzyszy mi do tego niepewność czy ja chce żyć czy może chce się zabic mam nadzieje ze ktoś mnie zrozumie i nie wiem co mam wtedy robić mam 14 lat

- Sauron10
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi od wczoraj wszedł wyparty gniew i bym niszczył wszystko wokoło, chętnie się pokłócił i mam lekką paranoje że mi ktoś na złość robi itp... typowe MYŚLI na bazie wypartego gniewu.
- Sauron10
- Zarejestrowany Użytkownik
Jezus Chrystus który nie istniejesz... bożę? co się stało że w tak młodym wieku takie coś cię nawiedza?Karoxolka89 pisze: ↑23 listopada 2023, o 08:06Takk biorę leki od września na depresja ale właśnie czuje teraz taka wielka niechęć i starte jakiejkolwiek motywacji jest to bardzo przykre bo towarzyszy mi do tego niepewność czy ja chce żyć czy może chce się zabic mam nadzieje ze ktoś mnie zrozumie i nie wiem co mam wtedy robić mam 14 lat![]()
![]()

-
- Nowy Użytkownik
No szczerze to nieiwem również jest mi bardzo przykro z tego powodu mam nadzieje ze kiedyś to minie bo ciężko jest
-
- Nowy Użytkownik
No szczerze to nieiwem również jest mi bardzo przykro z tego powodu mam nadzieje ze kiedyś to minie bo ciężko jest