Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Libido w nerwicy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
jooohnyyyyy
Zarejestrowany Użytkownik

9 września 2020, o 21:04

Witam ponownie! Przebadałem już prawie chyba wszystko, został mi tomograf głowy w związku z uciskami w czole i skroniach. Nie wykonałem tylko badania testosteronu wolnego. Moje libido leży :( nie mam partnerki już od ponad 3 lat, wtedy było okej, wszystko działało jak powinno. Odkąd dopadła mnie nerwica spadło do zera zainteresowanie seksem. Podczas oglądania filmów +18 wszystko działa ale jakby z opóźnionym zapłonem. Dodam, że spotykam się z kimś i no wiecie, za jakiś czas może dojść do zbliżenia co mnie stresuje. Urologa także odwiedziłem, wszystko sprawne. Psychiatra/seksuolog przypisał mi lek Citabax 20mg + sildenafil gdybym czasami go potrzebował. Citabax podobno opóźnia erekcje i będzie moim lekiem na somaty, z nerwicą idzie mi w miarę dobrze, są lepsze dni, są gorsze, wiadomo. Miał ktoś styczność z tym lekiem ? Czy męska część forum miała podobny problem ? ;)
Kubi
Zarejestrowany Użytkownik

24 września 2020, o 19:19

Miałem styczność z citabaxem10 lat temu. Faktycznie osiągnięcie erekcji to mordenga. Po odstawieniu niby wróciło do normy. Po jakiś paru latach nerwica również wróciła. Obecnie biorę esci (oroes), lek jak dla mnie bomba. Z erekcja też jest ciężej, ale bez przesady. Jeżeli chodzi o wzwód nie ma problemów. A o nerwicy prawie zapomniałem. Na forum jestem (przepraszam jak zabrzmi lekceważąco) tylko z nudow,. Przeglądam ponieważ czekam aż syn skończy trening.
ODPOWIEDZ