Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
leki
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
bo jesteś w stanie nerwicy? takiego nieokreślonego zagrożenia - niekiedy sami nie wiemy czego się boimy... jak Ci się to objawia ? 

- Kamień
hehe
po 1. każdy na tym forum uważał kiedyś, że nikt go nie rozumie xd,
po 2. na tym forum niektórych już mało co zdziwi
dajesz! po to to forum jest aby się "wyżalić" i aby ktoś pomógł Magdaleno
po 1. każdy na tym forum uważał kiedyś, że nikt go nie rozumie xd,
po 2. na tym forum niektórych już mało co zdziwi

dajesz! po to to forum jest aby się "wyżalić" i aby ktoś pomógł Magdaleno

- Kamień
Średnio lubie odpisywać na PW, ale mogę zrobić wyjątek Aniu
czekam 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
spoko jestem nowa i nie wiem jak sie obracac na tym forum .. do tego pisze z uk ..napisze ci w skrocie .. od konca maja jestem w konflikcie z kolezanka z ktora przyjechalam do Uk .. ja czuje ze nie chce tej znajomosci ale ona do mnie co jakis czas pisze zeby sie spotkac i normalnie zaczelam sie jej bac,,,, ja chyba tak naprawde nigdy nie czulam sie komfortowo w jej towarzystwie . ludzie do mnie pisza i mowia i tlumacza wez ja olej i nie odzywaj sie ale ja sie boje ze ona przyjdzie do mnie pod dom ze bedzie sie mscila ze kogos na mnie nasle.. mam takie jazdy ze siedze w pracy i mysle o tym ...brak sil ...
- Kamień
Musisz się nauczyć dystansu do takich sytuacji, czy ta koleżanka kiedykolwiek zrobiła Ci coś przykrego ? jakiś rękoczyn, wyzwiska ? Puść te myśli powoli w taki sposób "a niech się dzieje co chce, jeśli ma do czegoś dojść to dam sobie rade" ! SPOKOJNIE!
- Kamień
Wchodzisz na kogoś profil i naciskasz "Wyślij prywatną wiadomość" okej już