Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lek przed szpitalem psychiatrycznym-

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Magda321
Odważny i aktywny forumowicz

11 marca 2016, o 18:55

Mnie ty snaav juz rozwalasz łykasz te wątki jak pelikan dosłownie i sie z nimi utozsamiasz xd To juz nawet nie chodzi o nas, ty po prostu człowieku sobie sam szkodzisz xd
Miej wyjebane, a będzie ci dane :)
Awatar użytkownika
JohnnyEDM
Zarejestrowany Użytkownik

11 marca 2016, o 19:07

Cicho tam bo Ty zrobiłaś to samo na początku tematu haha :D

-- 11 marca 2016, o 20:07 --
Tylko ze Ty się boisz psychiatryków a ja chorób :P
Magda321
Odważny i aktywny forumowicz

11 marca 2016, o 19:19

Ten wątek był w listopadzie więc nie widze związku między toba a mną xd Nie widze w ogóle sensu po co w niego właziłes i sie nakręciłeś ( chyba zaraz go az usune, jeśli jest taka mozliwosc..) nie boje sie juz psychiatrykow bo zaczełam prawdziwe odburzanie i nie pisze kilka postów dziennie xd Tobie tez to polecam.
Mam wrazenie ze niektórzy włączają te nagrania i lecą sobie bo lecą a oni robią swoje.To troche mam wrazenie czasami brak szacunku dla twórców i dla samego siebie, jak sie tak ciągle nakręcasz i się męczysz tymi pierdołami. I nie uwazaj tego za zgryźliwość, tylko za fakty.
Miej wyjebane, a będzie ci dane :)
ODPOWIEDZ