Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Leczenie lekami
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam! Przez jaki okres czasu najdłużej braliście jeden lek? Ja wenlafaksyne biorę już prawie 5 lat i martwie się tym. Jakieś uzależnienie czy coś...
-
A czemu żałujesz? Skoro bez problemów odstawiłaś i pomogła to chyba nie tak źle?
- bbea
- Forumowy szyderca
Raczej tak średnio pomagało. Poza tym przytyłam bardzo, myśle ze tez byłam trochę przytłumiona emocjonalnie. Brałam to tak bez refleksji. Żaden psychiatra nie proponował alternatywy lub odstawienia.
Myśle ze jakbym odstawiła po roku byłoby to samo, nie sadze ze musiałam tak długo brać.
Myśle ze jakbym odstawiła po roku byłoby to samo, nie sadze ze musiałam tak długo brać.
-
Ja tez przytylam po antydepresantachbbea pisze: ↑22 czerwca 2018, o 13:26Raczej tak średnio pomagało. Poza tym przytyłam bardzo, myśle ze tez byłam trochę przytłumiona emocjonalnie. Brałam to tak bez refleksji. Żaden psychiatra nie proponował alternatywy lub odstawienia.
- Natalie1208
Ja bralam 1.5 roku wenlafaksyne i pol roku seronil