Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Kuw!!!

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lenka89
Odważny i aktywny forumowicz

3 września 2014, o 09:41

Kuwa. :cry: :cry: :cry: Chyba znow mi sie cofnelo. Tym razem jest gorzej... Tzn mam wrazenie ze dostaje atakow paniki... Od kilku dni chodze jakas pobudzona na maksa. Mrowienie w gebie, nogi jak z waty, ucisk w glowie i to oczywiscie lek o zemdlenie. KUWA myslalam ze juz mam ten etap za soba ale oczywiscie caly czas owa nerwice mialam w glowie.. Bezsensu! Totalnie bezsensu! I nie chce sie pograzac ale oczywiscie juz mam w tym glupim lbie znow to ze moze jestemjednak chora na cos, i moze jednak zemdleje masakra!!!!!!! a nie tak dawno pisalam ze z nerwicy zostalo mi tylko 10% a tu znow a piac to samo dziadostwo, normalnie rece opadaja...
Awatar użytkownika
Miesinia
Odburzony i pomocny użytkownik

3 września 2014, o 09:52

Zaryzykuj :) Inaczej sie tego nie pozbedziesz. Widocznie caly czas mialas watpliwosci gdzies tam w srodku, ataki paniki tez sa do ogarniecia :DD a to co opisujesz to mi bardziej pasuje do lęku wolnopłynącego. Ja już myślalam lenka ze calkiem ci przeszlo :D Wygon ta cholere w pizdu, jeśli mialas robione badania i nic ci nie jest z medycznego punktu widzenia, zaryzykuj, postaw swoje zycie, innego wyjscia nie ma :)
To jest wszystko bujda!
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

3 września 2014, o 13:34

Wlasnie w tym robisz problem, ze chwilowo Cie zachwialo a Ty od razu mine robisz w dol. Mnie po wyjsciu z nerwicy juz calkowitym jeszcze parokrotnie zdarzyly mi sie objawy silne, trzeba trzymac poziom wlasnie wtedy najbardziej :)
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

6 września 2014, o 20:40

Spokojnie Lenko. To jest klasyczna huśtawka, tyle że z opóźnieniem. Już jest jakby lepiej po czym nagle znów się okazuje, że trafia się mini nawrót i pierwsza myśl, to że to jest powrót do punktu wyjścia i jeszcze poczucie jakbyśmy się sami oszukiali, że już jest ok. Nic podobnego, to tymczasowy kryzys i prawdę mówiąc prędzej czy później nadchodzi, bo mamy gdzieś głęboko w sercu automatyczne reakcje na rzeczywistość. Ale świadomie układając sobie na spokojnie rzeczy w głowie znów wszystko można przywrócić do normy i to w szybkim tempie. Także uszy do góry, jest dobrze w ogólnym rozrachunku, a będzie jeszcze lepiej. : )
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
ODPOWIEDZ