Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kto mi wytlumaczy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wiem akceptuje . Tylko to meczy bo tworzy napiecie w ciele ktore tez akceptuje . I ignoruje . Ale po prostu sa takie momenty jak dzis ze chce mi sie wyc. Dlaczego mnie to spotkalo . Chociaz I tak qiem ze powyje a objawy dalej beda
-
Dokladnie trzeba z tym sobie jakos poradzic . Po prostu bardzo ale to bardzo meczy mnie to . Bo jak byly somaty to byly somaty po prostu bol taki typowy racjonalny . Mysli wyobrazenia uczucia wszystko bylo na miejscu . Ale jak weszly natrectwa I teraz nie tylko cialo ale I umysl zaczal wariowac to jest koszmar . Wczesniej szlam zapalic Ok dusilo mnie mialam gule gardle ale myslalam o tym o tamtym logicznie . A teraz siadam pale a tu jakies slowa , zwroty ,zdania z dupy bez logiki bez sensu tworzace napiecie umyslowy dyskomfort. Nie dajacy sie skupic pomyslec logicznie ...
-
Wiem że jest trudno, nie można czytać o objawach. Lepiej przeznaczyć czas na hobby i inne zajęcia, tym zepchniesz to na drugi plan.Gosia32 pisze: ↑10 lutego 2022, o 12:17Dokladnie trzeba z tym sobie jakos poradzic . Po prostu bardzo ale to bardzo meczy mnie to . Bo jak byly somaty to byly somaty po prostu bol taki typowy racjonalny . Mysli wyobrazenia uczucia wszystko bylo na miejscu . Ale jak weszly natrectwa I teraz nie tylko cialo ale I umysl zaczal wariowac to jest koszmar . Wczesniej szlam zapalic Ok dusilo mnie mialam gule gardle ale myslalam o tym o tamtym logicznie . A teraz siadam pale a tu jakies slowa , zwroty ,zdania z dupy bez logiki bez sensu tworzace napiecie umyslowy dyskomfort. Nie dajacy sie skupic pomyslec logicznie ...
- aveno
Jestem na podobnym etapie, ale nie chce już za dużo o tym czytać. Ale dziś też wpadła mi myśl nagle skąd myśli w ogóle powstają, czemu są takie a nie inne, czemu te wszystkie takie straszne myśli w zaburzeniu, może one jednak jakaś prawdę o nas mówią. I już lęk nawet nie wiem czemu. Rozwiązałas to jakoś czy w ogóle nawet lepiej się nad tym nie zastanawiać?AnnaPETER pisze: ↑2 stycznia 2022, o 11:14Gosia mam bardzo podobnie.. Aktualnie analizuje wszystko: jak to mozliwe ze powstaja moje mysli, nawet czytalam na necie o genezie ich powstawania. Nie czuje siebie i rozkminiam jak to mozliwe ze ja to ja. (y) i milioj mysli: czy ti napewno ja gadam, a jak ja to nie jadzien dwa spokoju i znowu to samo
-
Tzn nie mowie ze jest super ekstra i wgl moje życie odwróciło się o 180 stopni, ale powtarzam sobie ze skoro już zyje, to postaram się sobie to zycie, nieco "umilić" chodze na silownie, zajmuje się innymi rzeczami, czasami na sile. Mam nadzieję że z czasem poczuje się w pełni dobrze sama ze soba, ale najpierw muszę rozwiązać wszystkie swoje wewnętrzne konflikty
-
Nie wszystkie po jednej rozwiązuj, nie wiem czy masz problemy w życiu. Bez presji.AnnaPETER pisze: ↑3 maja 2022, o 20:00Tzn nie mowie ze jest super ekstra i wgl moje życie odwróciło się o 180 stopni, ale powtarzam sobie ze skoro już zyje, to postaram się sobie to zycie, nieco "umilić" chodze na silownie, zajmuje się innymi rzeczami, czasami na sile. Mam nadzieję że z czasem poczuje się w pełni dobrze sama ze soba, ale najpierw muszę rozwiązać wszystkie swoje wewnętrzne konflikty