Hej
Mam pytanie. Pewnie każdy z was był chociaż raz w krzywym domku, wiec wie jakie odczucia sie z tym wiaza. Tylko w krzywym domku spedza sie zwykle kilka-kilkanascie minut podczas zwiedzania a co zrobic gdy w rzeczywistosci caly swiat przechyla sie?
Wiec do rzeczy: czy uczucie przechylania sie swiata na jedna strone to objaw ukochanej nerwicy czy jednak to objaw neurolohiczny?. Ide i man wrazenie, jakbym stapala po podlodze krzywym domku. Wszystko sie przechyla na prawa strone, az mnie zarzuca. Mam wrwzenie ze sciany sie kurcza. I nie sposob tego wylaczyc. Chyba trafilam do Piekla.
Mial ktos? To NERWICA ???
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Krzywy obraz swiata.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja wcześniej miałam zawroty głowy, ale tego uczucia przechylania nie. OD tygodnia mnie to męczy i uniemożliwia jakiekolwiek funkcjonowanie. MYŚLICIE, że to od kręgosłupa ?