Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Krzywy obraz swiata.

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
nierealna92
Zarejestrowany Użytkownik

16 stycznia 2017, o 00:10

Hej

Mam pytanie. Pewnie każdy z was był chociaż raz w krzywym domku, wiec wie jakie odczucia sie z tym wiaza. Tylko w krzywym domku spedza sie zwykle kilka-kilkanascie minut podczas zwiedzania a co zrobic gdy w rzeczywistosci caly swiat przechyla sie?

Wiec do rzeczy: czy uczucie przechylania sie swiata na jedna strone to objaw ukochanej nerwicy czy jednak to objaw neurolohiczny?. Ide i man wrazenie, jakbym stapala po podlodze krzywym domku. Wszystko sie przechyla na prawa strone, az mnie zarzuca. Mam wrwzenie ze sciany sie kurcza. I nie sposob tego wylaczyc. Chyba trafilam do Piekla.
Mial ktos? To NERWICA ???
Awatar użytkownika
Nynuszka

16 stycznia 2017, o 20:48

Spróbuj masaży i kręglarza. Serio. Myślałam że mam konkretny nawrót i płacz że znowu wszystko od początku. A to sie okazalo że ucisk i zawroty i kręcenie i dziwne fazy w głowie przeszly po 2 masażach.
Awatar użytkownika
zlekniona
Odważny i aktywny forumowicz

16 stycznia 2017, o 20:55

A pojawiło się to nagle? Czy było wcześniej?
Matką wolności jest dyscyplina - Leonardo Da Vinci
Awatar użytkownika
Nynuszka

16 stycznia 2017, o 21:34

Nagle sie pojawił. Obstawiałam nerwicę ale miałam takie zawroty że bałam sie samochodem jeździć
nierealna92

16 stycznia 2017, o 23:01

Ja wcześniej miałam zawroty głowy, ale tego uczucia przechylania nie. OD tygodnia mnie to męczy i uniemożliwia jakiekolwiek funkcjonowanie. MYŚLICIE, że to od kręgosłupa ?
Awatar użytkownika
Karolaaa_
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

16 stycznia 2017, o 23:22

Najlepiej pójdź do lekarza a rozwiejesz swoje wątpliwości ale myślę że na ma co panikowac i nerwica robi to nerwica robi Ci psikusa:)
ODPOWIEDZ