Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
O krok od pokonania nerwicy
- 
				emek16
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam dawno mnie tu nie było chciałbym się podzielić z wami nowiną że jestem już bliski pokonania nerwicy poczyniłem nowe postępy wyszedłem z domu zaczynam powoli powracać do ćwiczeń nie mam apatii wyjście z domu było trochę wymuszone zepsuł mi się ząb i było trzeba odwiedzić stomatologa powiedziałem jej że mam nerwice a ona zatruła mi zęba i powiedziała że jak już będę czuł się na siłach to żebym przyszedł na wyrwanie a propo nie wiecie czy przy zatruciu mogą być takie epizody że raz ząb boli a raz jest spokój mam tak od paru tygodni no i nauczyłem się mieć wszystkie nerwicowe objawy w dupie miałem taką sytułacje że się wkurzyłem bo miałem nieprzespaną noc i strasznie mnie męczył ibs i rozwaliłem obraz zbiłem szybę ręką krew mi poleciała szkła powyjmowałem z ręki i zauważyłem że nie mam lęku nie wpadłem w paniki trochę szczęście w nieszczęściu uświadomiło mi to że lęk traci nade mną kontrole że znów zaczynam być panem samego siebie, bywają co prawda dni załamania ale to głównie przez gówniany refluks i ibs które nie chcą mnie puścić.

- 
				jajko
- Zarejestrowany Użytkownik
Swietnie ze jest u Ciebie progres  co do zeba to mam podobna sytuacje. Miałam ząb leczony kanałowo. Leczenie jest już zakończone, jednak odzywa sie czasami
 co do zeba to mam podobna sytuacje. Miałam ząb leczony kanałowo. Leczenie jest już zakończone, jednak odzywa sie czasami  trochę sie tym martwiłam i martwię, jednak dentystka mówi, ze nie ma prawa nic byc bo jest wszystko zrobione, zatrute, wyczyszczone - zwalam to na nerwice.
 trochę sie tym martwiłam i martwię, jednak dentystka mówi, ze nie ma prawa nic byc bo jest wszystko zrobione, zatrute, wyczyszczone - zwalam to na nerwice. 

co do zeba to mam podobna sytuacje. Miałam ząb leczony kanałowo. Leczenie jest już zakończone, jednak odzywa sie czasami
 co do zeba to mam podobna sytuacje. Miałam ząb leczony kanałowo. Leczenie jest już zakończone, jednak odzywa sie czasami  trochę sie tym martwiłam i martwię, jednak dentystka mówi, ze nie ma prawa nic byc bo jest wszystko zrobione, zatrute, wyczyszczone - zwalam to na nerwice.
 trochę sie tym martwiłam i martwię, jednak dentystka mówi, ze nie ma prawa nic byc bo jest wszystko zrobione, zatrute, wyczyszczone - zwalam to na nerwice. 
Syr 11,10: "Synu, nie bierz na siebie zbyt wiele spraw, bo jeśli będziesz je mnożył, nie unikniesz szkody. I choćbyś pędził, nie dopędzisz, a uciekając nie uciekniesz."