Mam problem, od jakiegoś roku pojawił się i mnie lek o zdrowie, strach przed tym że będę chora. Cały czas sprawdzam jakieś objawy na telefonie… nie potrafię cieszyć się życiem z badań które robię wszystko jest ok , a ja nadal szukam nowych ukrytych chorób. Chodzę na psychoterapię, próbuje medytacji. Ostatnio miałam taki atak paniki jak sprzątałam łazienkę że paliło mnie w klatce i brakowało tchu, dopiero oddychając i odwracając uwagę od tego udało mi się nad tym zapanować. Myślę o wybraniu się do psychiatry ale boję się że dostanę leki po których teraz poczuje się lepiej ale później nie będę mogła ich odstawić bo wszystko klapnie i wróci do tego co jest…
Jakie macie doświadczenia z lekami? Czy ktoś z sukcesem zszedł z leków i może normalnie funkcjonować?
No i z kim sie skonsultować w Krakowie jeszcze w tej sprawie?
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Krakow leczenie nerwicy
-
Kapetka
- Zarejestrowany Użytkownik
Po lekach niebo a ziemia. Jestem po dwóch chorobach onkologicznych wykrytych w trakcie brania leków. Więc prawdziwych objawów choroby na pewno nie stłumią. A jeśli chodzi o to, ze boisz się odstawienia to powiem ci, że ja nawet o tym nie myślę bo samopoczucie przed i po to całkiem inne życie
W Krakowie polecam zapisanie się do psychiatry tutaj https://medonow.pl/
W Krakowie polecam zapisanie się do psychiatry tutaj https://medonow.pl/
-
piotrek***
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć,
polecam psychoterapie na Lenartowicza, jestem po czterech w innych miejscach ale tam jest to wg mnie na profesjonalnym poziomie. Ewentualnie szukaj osób prywatnie, które były tam psychoterapeutami. Ja ostrożnie podchodzę do leków, jak mi przeszkadzają skutki uboczne to nie biorę, w moim przypadku niezbyt pomagały.
polecam psychoterapie na Lenartowicza, jestem po czterech w innych miejscach ale tam jest to wg mnie na profesjonalnym poziomie. Ewentualnie szukaj osób prywatnie, które były tam psychoterapeutami. Ja ostrożnie podchodzę do leków, jak mi przeszkadzają skutki uboczne to nie biorę, w moim przypadku niezbyt pomagały.