Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Kontakt do Victora

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
xDep98
Zarejestrowany Użytkownik

10 sierpnia 2020, o 02:29

Cześć victor w tym momencie widze że jesteś na forum , chciałbym się z toba skontaktować i prosić o konsultacje email. Czy najpierw muszę napisać maila z zapytaniem czy masz wolny czas i potem wysyłasz mi paypala? Czy jak to działą.

Jeśli śmiece forum to usuńcie post ale bardzo mi zależy na tych konsultacjach.
xDep98

10 sierpnia 2020, o 02:39

Jeśli będziesz musiał usunąć ten post victor to napisz mi prosze na wiadomości prywatnej. Chciałbym wysłać ci pare pytań bo na terapie do ciebie raczej nie ma szans.
Patricia25

10 sierpnia 2020, o 12:25

Wejdź na stronę https://www.emocjobranie.pl
To jest strona prowadzona przez Wiktora.
Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...

Paulo Coelho, Alchemik
Patricia25

10 sierpnia 2020, o 12:36

Generalnie gdyby Wiktor miał problem z czasem i nie był w stanie z Tobą porozmawiać, to bardzo polecam Hewada, współzałożyciela forum. Możesz się z nim skontaktować przez https://www.odburzanie.pl. Mamy za sobą 4 miesięczną współpracę i czuję się o niebo lepiej :)
Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia...

Paulo Coelho, Alchemik
Awatar użytkownika
lubieplacki13
Dyżurny na forum Odważny VIP

10 sierpnia 2020, o 12:37

Patricia25 pisze:
Generalnie gdyby Wiktor miał problem z czasem i nie był w stanie z Tobą porozmawiać, to bardzo polecam Hewada, współzałożyciela forum. Możesz się z nim skontaktować przez https://www.odburzanie.pl. Mamy za sobą 4 miesięczną współpracę i czuję się o niebo lepiej :)
Hewad nie jest współzałożycielem.
/przerwa od forum
Klaudiaaa

10 sierpnia 2020, o 13:26

Do Wiktora się nie zapiszesz, sama ostatnio próbowałam i udało mi się wysępić dwa spotkania jakiś czas temu, które dobre są na wątpliwości jak się nazbierają, ale na terapię ciężko się dostać. Pewnie każdy kto się już dostanie to nawet jak wszystko wie to chodzi dalej zamiast zwolnic miejsce i próbować samemu. :D Tak przynajmniej myślę. Hewada osobiście średnio polecam choć uważam, że to mądry facet i pełen wyrozumiałości to przy większych zaburzeniach się gubi i mam wrażenie, że nie do końca je rozumie. Chodziłam dłuższy czas i miałam strasznie namotane w głowie potem pod kątem analizy i musiałam sama to odkręcać, ale też nie tak, że go odradzam po prostu myślę, że to nie jest dla każdego. Dlatego poszukaj terapii bo moim zdaniem same konsultacje to za mało u ciebie a jak będziesz zwlekał i czekał to sobie tylko zaszkodzisz.
Patricia25

10 sierpnia 2020, o 15:57

lubieplacki13 pisze:
Patricia25 pisze:
Wybaczcie, tak myślałam.

Paulo Coelho, Alchemik
xDep98

11 sierpnia 2020, o 18:12

Patricia25 pisze:
lubieplacki13 pisze:
Patricia25 pisze:
Wybaczcie, tak myślałam.
Miałęm konsultacje z hawardem i nie jestem zbytnio zadowolony, zależy mi bardzo na kontakcie z Victorem nawet drogą elektroniczną ; p. Mam wiele wątpliwości które chce rozwiać ale czuje że jak z nim popisze/pogadam to wkońcu je rozwieję xd
Awatar użytkownika
MałaMaruda
Odważny i aktywny forumowicz

11 sierpnia 2020, o 18:14

xDep98 pisze:
Patricia25 pisze:
lubieplacki13 pisze:

Wybaczcie, tak myślałam.
Miałęm konsultacje z hawardem i nie jestem zbytnio zadowolony, zależy mi bardzo na kontakcie z Victorem nawet drogą elektroniczną ; p. Mam wiele wątpliwości które chce rozwiać ale czuje że jak z nim popisze/pogadam to wkońcu je rozwieję xd
A poza tym dałeś szansę tej terapii, na którą się zapisałeś? I tej terapeutce CBT?
"Hold on! I know you're scared,
But you're so close to heaven...
Don't know but you know when you get there (...)
You don't know, you're almost near it.

All this time - you're just tryin' not to lose it,
You can always learn to fly - you never do until you do it"

[LP - Tightrope]
xDep98

11 sierpnia 2020, o 18:20

MałaMaruda pisze:
11 sierpnia 2020, o 18:14
xDep98 pisze:
Patricia25 pisze:

Wybaczcie, tak myślałam.
A poza tym dałeś szansę tej terapii, na którą się zapisałeś? I tej terapeutce CBT?
Tak jutro mam wizyte, spokojnie kochanie ;*
ODPOWIEDZ