Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
konkurs "Talenty Zaburzonych - Psi"
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
1 eveiss 2 Kataraka 3 Halina
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- lubie.ciastka
- Forumowy szyderca
Ja też glosuję na Furry. Uprzejmie proszę szanowne ŻYRI o wzięcie tego pod uwagę.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
#CiastkoCoelho
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
-
- Gość
Mam nadzieję, że się nie spóźniłam
1 - Furry
2 - Halina
3 - Wojtasx
Ale i tak przy Michu jesteście pionki
Więc co Wy na to aby wygrał właśnie ten oto szalony szaleniec?

1 - Furry
2 - Halina
3 - Wojtasx
Ale i tak przy Michu jesteście pionki

Więc co Wy na to aby wygrał właśnie ten oto szalony szaleniec?

- koziolek123
- Odważny i aktywny forumowicz
Postanowilem oddać swuj nieskazitelny slachetny głos hihihi odać na 1987 .Za inwencje twórcza orginalność i skromność no i fajna robota nie potkałem się z tego rozaju sztuka ale ciekawe naprawde!1987 pisze: ↑24 marca 2017, o 19:17Ten pierwszy jest zlepkiem z 10ciu teledysków, śmieje się teraz że refreny kleiłem na sony vegas czyli program tylko do filmów.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pVXGbacFnJk[/youtube]
Takie tam dla audiofili
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tre-aLT6624[/youtube]
To była chyba pierwsza przeróbka
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5iETeRUUl9Q[/youtube]
Jest tego więcej. Nigdy nie promowałem, czysta wena i zabawa. Po prostu uznałem że muszę to zrobić i musi to gdzieś "istnieć" taki strzał![]()
WojtasX świetna nutka![]()
- koziolek123
- Odważny i aktywny forumowicz
Oddaje swuj glos na 1987 .Bo to dobry rocznik chodz troche mętny czasem.
Pozatym zaskoczył mnie orginalnością i inwencją Ciekawa roota niespotkalem się z czyms takim jeszcze obejzałem z ciekawością i otwarta japą!
Pozostali uczestnicy wszyscy wykazali się talentem fajnym i za chęć w zabawie powinni być wyróznieni

Pozatym zaskoczył mnie orginalnością i inwencją Ciekawa roota niespotkalem się z czyms takim jeszcze obejzałem z ciekawością i otwarta japą!
Pozostali uczestnicy wszyscy wykazali się talentem fajnym i za chęć w zabawie powinni być wyróznieni

- Furry
- Artystka Forum