Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Każdy może tworzyć udany związek?
-
Manth
- Nowy Użytkownik
To nie za wesoło.Seks jes bardzo ważny w małżeństwie i powinniście coś z tym zrobić. W wielu przypadkach postaja spore konflikty Poza tym seks to fajna metoda na rozładowanie napięcia oraz wyprodukowanie hormonow szczęścia endorfin Smile Polecam jakieś gadżety:
wibrator
opaska na oczy
czy sex elixir - nie wiem czy znasz ale jest to środek na polepszenie libido, nie wierzyłam w jego diałanie i myslałam, ze jest to placebo ale w moim przypadku zadziałało
wibrator
opaska na oczy
czy sex elixir - nie wiem czy znasz ale jest to środek na polepszenie libido, nie wierzyłam w jego diałanie i myslałam, ze jest to placebo ale w moim przypadku zadziałało
-
Manth
- Nowy Użytkownik
Bo nie są to tabletki, Tabletek nie brałam na libido, ale sex elixir działa jak hiszpańska mucha. To kropelki, które wkrapla się do napoju i one sprawiają, ze masz ochotę na więcej. Generalnie na nic Cię nie namawiam, każdy spróbuje jak chce, moim zdaniem jednak warto jest spróbować coś zmienić a nie siedzieć tutaj i narzekać jaka to jest rutyna w Twoim związku. W seksie jest różnie. Zdarzają się lepsze i gorsze okresy ale jeśli nie dbasz o niego to faktycznie w dłuższym związku może pojawić się znudzenie. Dochodzi tutaj również problem stresu w pracy. Stresy w pracy wysysają pożądnie. Adrenalina niestety u facetów zabija testosteron odpowiedzialny za pozadanie i on będąc w napięciu nie ma zwyczajnie ochoty bo organizm się w ten sposób broni Podobnie jest u kobiet. Jak jest się zdenerwowanym to nie ma się ochoty na seks.
-
Markja
- Nowy Użytkownik
Może właśnie w tym jest główny problem? W sensie, że powinnaś się bardziej wyluzować? Nie ma sensu się denerwować przez głupotę innych ludzi. Nie wiem ogólnie czy dostaniesz sex elixir w de ( no chyba, że zamówisz sobie z dostawą tutaj) ale ja kupuję w Polsce jak jestem kilka razy w roku. Pewnie i tak jest o wiele taniej niż gdybym kupowała tutaj.