Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Każdy może tworzyć udany związek?

Tutaj rozmawiamy na tematy naszych partnerów, rodzin, miłości oraz zakochania.
O kłopotach w naszych związkach, rodzinach, (niezgodność charakterów, toksyczność, zdrada, chorobliwa zazdrość, przemoc domowa, a może ktoś w rodzinie ma zaburzenie? Itp.)
Heranma
Zarejestrowany Użytkownik

12 marca 2026, o 12:01

Jak dla mnie zrozumienie, umiejętność kompromisów i dobry seks.
Ariska
Nowy Użytkownik

13 marca 2026, o 12:41

Zaufanie
wzajemne zrozumienie
sztuka kompromisu
Ale nie piszcie tutaj,ze seks rownież nie jest ważny bo moim zdaniem jest i to bardzo. Niestety ale u nas rutyna jest obecnie gorą Sad Jemu sie nie chce , mi również.
Manth
Nowy Użytkownik

16 marca 2026, o 10:49

To nie za wesoło.Seks jes bardzo ważny w małżeństwie i powinniście coś z tym zrobić. W wielu przypadkach postaja spore konflikty Poza tym seks to fajna metoda na rozładowanie napięcia oraz wyprodukowanie hormonow szczęścia endorfin Smile Polecam jakieś gadżety:
wibrator
opaska na oczy
czy sex elixir - nie wiem czy znasz ale jest to środek na polepszenie libido, nie wierzyłam w jego diałanie i myslałam, ze jest to placebo ale w moim przypadku zadziałało
Norhja
Nowy Użytkownik

17 marca 2026, o 11:58

Widziałam tabletki na polepszenie ochoty na seks ale jakoś trudno jest mi uwierzyć w ich działanie.
Manth
Nowy Użytkownik

18 marca 2026, o 09:35

Bo nie są to tabletki, Tabletek nie brałam na libido, ale sex elixir działa jak hiszpańska mucha. To kropelki, które wkrapla się do napoju i one sprawiają, ze masz ochotę na więcej. Generalnie na nic Cię nie namawiam, każdy spróbuje jak chce, moim zdaniem jednak warto jest spróbować coś zmienić a nie siedzieć tutaj i narzekać jaka to jest rutyna w Twoim związku. W seksie jest różnie. Zdarzają się lepsze i gorsze okresy ale jeśli nie dbasz o niego to faktycznie w dłuższym związku może pojawić się znudzenie. Dochodzi tutaj również problem stresu w pracy. Stresy w pracy wysysają pożądnie. Adrenalina niestety u facetów zabija testosteron odpowiedzialny za pozadanie i on będąc w napięciu nie ma zwyczajnie ochoty bo organizm się w ten sposób broni Podobnie jest u kobiet. Jak jest się zdenerwowanym to nie ma się ochoty na seks.
Heranma
Zarejestrowany Użytkownik

18 marca 2026, o 12:05

Faktycznie, muszę tutaj przyznać, ze jak ktoś mnie zdenerwuje to mam o wiele mniejszą ochotę na zbliżenie. I w ostatnim czasie moja praca rzeczywiście mnie wnerwia. Gdzie kupię ten środek?
Markja
Nowy Użytkownik

18 marca 2026, o 12:35

Może właśnie w tym jest główny problem? W sensie, że powinnaś się bardziej wyluzować? Nie ma sensu się denerwować przez głupotę innych ludzi. Nie wiem ogólnie czy dostaniesz sex elixir w de ( no chyba, że zamówisz sobie z dostawą tutaj) ale ja kupuję w Polsce jak jestem kilka razy w roku. Pewnie i tak jest o wiele taniej niż gdybym kupowała tutaj.
ODPOWIEDZ