Aktualne? Ten zjazd?
Ktoś na forum jest w ogóle z Katowic?
-- 13 grudnia 2016, o 22:47 --
W razie co piszcie na PW
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Katowice
- minimoris
- Zarejestrowany Użytkownik
Byłem w Katowicach 13-go grudnia i był jakiś zjazd zaburzonych.
Chodziło o jakąś politykę i ulice były zblokowane, a autobusy nie mogły jechać. Dużo tych zaburzonych ostatnio, co?
Chodziło o jakąś politykę i ulice były zblokowane, a autobusy nie mogły jechać. Dużo tych zaburzonych ostatnio, co?

(-.(-.(-.(-.(-.(-.(-.-).-).-).-).-).-).-)
chińska mafia patrzy
chińska mafia patrzy
-
Ja mam jakieś 70 km do Katowic, pociągiem raz dwa. Wybaczcie, ale wyobraziłam sobie spotkanie zaburzonych
Wszyscy siedzimy i krępująca cisza w powietrzu, bo każdy się boi odezwać
Taki żarcik
Ja osobiście z tym nie mam problemu, ale gorzej, jakbym się rozkręciła i zaczęła mówić o moich lękach hipochondrycznych
hahaha

- Nic ci nie jest! [...] Dwa miesiące temu myślałeś, że masz czerniaka złośliwego!
- Nagle pojawiła mi się czarna plama na plecach!
- Ona była na twojej koszuli!
- Nie wiedziałem! Ludzie pokazywali na moje plecy.
-
Ja mam podobną odległość do Kato:) W któryś weekend można się spotkać. @wolf24ss - znając życie na początku byłoby chętnych 20 osób a z każdym dniem coraz mniej i w końcu by te 3 osoby zostały, więc o nadmierną ilość osób bym się nie obawiał.Begonia pisze:Ja mam jakieś 70 km do Katowic, pociągiem raz dwa. Wybaczcie, ale wyobraziłam sobie spotkanie zaburzonychWszyscy siedzimy i krępująca cisza w powietrzu, bo każdy się boi odezwać
Taki żarcik
Ja osobiście z tym nie mam problemu, ale gorzej, jakbym się rozkręciła i zaczęła mówić o moich lękach hipochondrycznych
hahaha
-
Nikoniarz, kto wie, być może nawet mieszkamy w tym samym mieście 
A jeżeli chodzi o spend, to ja chyba w końcu dojrzałam i rozumiem, że nie spotkałabym się z obcymi ludźmi z forum. Może po jakimś czasie, lepszym poznaniu się tu, ale tak to nie. Nigdy nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie. A niebezpiecznych ludzi nam nie brakuje na świecie

A jeżeli chodzi o spend, to ja chyba w końcu dojrzałam i rozumiem, że nie spotkałabym się z obcymi ludźmi z forum. Może po jakimś czasie, lepszym poznaniu się tu, ale tak to nie. Nigdy nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie. A niebezpiecznych ludzi nam nie brakuje na świecie

- Nic ci nie jest! [...] Dwa miesiące temu myślałeś, że masz czerniaka złośliwego!
-
Być może w tym samym bo też mam jakoś 70km;) Rozumiem Twoje obawy, ja akurat takich nie mam, ale wiadomo, że faceci mniej boją się o swoje bezpieczeństwo:)Begonia pisze:Nikoniarz, kto wie, być może nawet mieszkamy w tym samym mieście