Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
katowice-Bielsko, lub kontakt skype
- Delphia
- Zarejestrowany Użytkownik
Czesc znerwicowani. Moze znajdzie sie jakas duszyczka, mieszkajaca na Slasku...jak w temacie - miedzy Katowicami, a Bielskiem. Wiek, plec - bez znaczenia. A moze ktos ma ochote pogawedzic przez Skype. Cierpie na nerwice lekowa. Moje objawy, to glownie dusznosci, chociaz ostatnio mam tez wielkie problemy z jedzeniem. Mam na imie Asia i mam 28 lat. Jesli ktos chetny, to wpisujcie sie w temat...wymienimy sie danymi Skype.
- Bajkopisarz
- Odburzony i pomocny użytkownik
connor.es
Pozdrawiam : ))
Pozdrawiam : ))
( : Marzenia spełniają się z Bożą Pomocą, lecz nawet Jej, należy podać pomocną dłoń : )
************************1....2....3....4....1....
******************4. Rób KAIZEN (ciągłe udoskonalania)
************3. Obserwuj GAMBATSU (wady, niedociągnięcia)
******2. Szukaj MUDA (aspektu życia do udoskonalania)
1. Spójrz na GEMBA (Siebie, otoczenie)
************************1....2....3....4....1....
******************4. Rób KAIZEN (ciągłe udoskonalania)
************3. Obserwuj GAMBATSU (wady, niedociągnięcia)
******2. Szukaj MUDA (aspektu życia do udoskonalania)
1. Spójrz na GEMBA (Siebie, otoczenie)
- Sasuke
- Odważny i aktywny forumowicz
Gdzie dokłądnie mieszkasz między tą trasą ;> ?Delphia pisze:Czesc znerwicowani. Moze znajdzie sie jakas duszyczka, mieszkajaca na Slasku...jak w temacie - miedzy Katowicami, a Bielskiem. Wiek, plec - bez znaczenia. A moze ktos ma ochote pogawedzic przez Skype. Cierpie na nerwice lekowa. Moje objawy, to glownie dusznosci, chociaz ostatnio mam tez wielkie problemy z jedzeniem. Mam na imie Asia i mam 28 lat. Jesli ktos chetny, to wpisujcie sie w temat...wymienimy sie danymi Skype.
Chcesz umrzeć? To możesz zawsze, ale jaki to ma sens, skoro. Pewnego dnia to cię i tak dopadnie, to jest poza twoją kontrolą.