Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kac - jak sobie z tym radzicie?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Teoretycznie ukł nerwowy powinien się zregenerować.. a bylas u dobrego neurologa ?
- NerwowaSzeregowa
Nie biore dragów, nigdy nie brałam. Tylko zapaliłam kilkanaście razy, ale to było z 8 lat temu. Od tego czasu ograniczony alkohol (w ilości a nie częstotliwości). Kawy też nie pijam bo kiedyś po wypiciu 2 razy zauważyłam, że bardzo źle sie po niej czuje. Magnezu też kiedyś dużo przyjmowałam aby "naturalnie" poprawić swój stan. Na pewno chodzi o nerwy ponieważ niemożliwe jest żeby alkohol na mnie nie działał jak kiedyś i tak jak na innych. Jak juz pisałam, nie ważne ile wypije i tak nie będę miała urwanego filmu, nie upije się a jedynie bardzo źle sie czuje. Psychicznie i trochę fizycznie. Przypomina to zatrucie bo pomimo małej dawki i trzeźwej głowy (chodze i mówię normalnie) idę zwymiotować.
-
Wczoraj wypiłam kilka lampek wina. Pierwszy raz od bardzo dawna. Pomijając dzisiejsze sensacje żołądkowe to mam mega lęki. Siedzę z rodziną na działce obok siedzi siostra i miałam coś takiego ze kątem oka widziałam cień od drzew i natychmiastowa myśli że wariuje, że boję się tego co widzę, i że zaraz mi odbije no i zaczęła się jazda. Atak lęku. Mnóstwo lękowych myśli znów nt zwariowania. Co mnie bardzo niepokoi to właśnie ostatnio tak mam że boję się tego co widzę kątem oka zwłaszcza różnych ciemnych obkietow, albo ruszajacych się. Na tym kacu dzisiaj jest dużo gorzej.
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
witamine D3 w lato warto suplementowac?franixxx pisze: ↑27 maja 2020, o 17:15Proponuję Ci najpierw zacząć odbudowanie mózgu, a następnie zabawe.
Możesz spróbować najpierw od podniesienia stężenia poszczególnych suplementów w organizmie:
Magnez, witamina b6 b12, omega 3, d3, GABA, w aptece prosić o dobrze wchłanialne, nie jakieś słabe. Za wszystkie dobrej jakości powinno wyjść maksymalnie 100zł.
Suplementować 100-130% dawki dziennej w dwóch lub trzech dawkach, rano popołudnie noc.
Omega 3 najlepiej na noc.
Następnie zacząć czytać materiały i słuchać nagrań na yt stowarzyszenie zaburzeni pl
Zacząć uprawiać sport, najlepiej bieganie/pływanie, bardzo dobrze wpływają na mózg.
Mistrz 2021 (L)