Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

ja juz nic nie wiem....

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
bozenka17
Zarejestrowany Użytkownik

22 sierpnia 2016, o 21:47

Tak na myśl przed jesienią i zimą aż drgawki dostaje to były najgorsze miesiące jeszcze nigdy tak ze mną nie było tylko jakoś nie widzę żadnych pasji na zime
era49
Odważny i aktywny forumowicz

22 sierpnia 2016, o 22:12

Tacia źyj na przekór wszystkiemu.Ja przez wiele, wiele miesięcy żyłam jak manekin,wyprana z czuć w nieustannym lęku wykonywałam wszystko mechanicznie,powtarzając,, jutro będzie lepiej to tylko nerwic".Sama nie wiem kiedy zaczełam się głośno śmiać i marzyć .Przestań analizować te mysli i ten stan powiedz sobie nie wiem, czy chcę zyć,ale BĘDĘ ŻYĆ na przekór nerwicy.Bo to ty decydujesz a nie ona.Ona się tylko przyklejła na chwilę jak jakis glut :D
ODPOWIEDZ