Ja już nic nie mówię :x
siedzę cicho jak myszka ;p
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jestem załamana.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Myszusia nie jest taka cichutka. Statystycznie pisze 3 posty dziennie.
Niech mnie szlag z tymi żartami

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Mnie tak powtarzano i wyszlo mi to na dobre. Zalic sie to jedno, potem w wypadku nerwic trzeba wlasnie powtarzac te uniwersalne prawdy. Po to aby zalenie sie nie stalo sie spektrum tematow o nerwicach. Co nie znaczy ze jest ono zakazane.empatycznySocjopata pisze:Jak będziecie tak wciskać wszystkim te same banialuki to nie odburzycie nikogo.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Hahaha dobresubzero1993 pisze:Myszusia nie jest taka cichutka. Statystycznie pisze 3 posty dziennie.

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Przeczytałam gdzieś w Waszych rozmowach o teście obiążeń organizmu i mnie śmiech złapał
Proponuję jeszcze analizę pierwiastka włosa i analizę żywej kropli krwi
żadne niepotwierdzone naukowo
Nerwicowcy to jednak doskonały materiał do dojenia kasy

Nerwicowcy to jednak doskonały materiał do dojenia kasy

- ddd
Szkoda tylko ze tu na forum nikt kasy z tych nerwicowcow nie doi 
Ale to moze dlatego ze zwykle nikt nie chce sluchac ludzi z doswiadczeniem tylko kazdy woli to co mu lęk podpowiada

Ale to moze dlatego ze zwykle nikt nie chce sluchac ludzi z doswiadczeniem tylko kazdy woli to co mu lęk podpowiada

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- martusia1979
To co zacytował Viktor to 100 % schemat każdego nerwicowca. Jak się przeczyta z 100 postów to mozna to wyłapać
......zadziorka jest na takim etapie ,ze nic do niej nie dociera , jest nie ufna przez nerwicę , a nie dlatego ,że taka jest. Przeglądam ten post i widzę, ze my swoje ,a ona swoje
....Może się ze mną nie zgodzicie, może jestem za surowa ale mi jak ktoś napisał,że to jest to albo przeczytałam artykuły zaczełam być bardziej ufna co do zaburzenia, a tu widzę im więcej porad tym gorzej. Oczywiście badania są ważne i nawet konieczne !....ale nie dopuszczanie myśli ,że to jednak może być nerwica to już druga strona medalu. Napisałam jakie zrobiłam badania( w krótkim czasie) wiele osób tu pisze o swoich doświadczeniach ale na próżno. Z zaburzeniem jest tak jak z wiarą . Temu trzeba zawierzyć bo gołym okiem się tego nie zobaczy
Jeżeli nie zaufasz sobie to będziesz się długo z tym borykała
Ludzie dają wskazówki aby uchronić początkujących od gówna jakie się może rozplątać. Ja bardzo żałuję ,że nie znałam tego forum bo gdybym je poznała i miała taką wiedzę to nigdy bym do takiego toku wydarzeń w zaburzeniu nie dopuściła. Więc czasem warto zaufać innym bo po coś te forum tutaj jest i w jakimś celu. Są tu ludzie którzy na własnej skórze się borykali i borykają z nerwicą. Więc posłuchaj ich rad. Skoro nie wierzysz i uważasz pomimo badań ,ze masz jakieś choróbsko to szukaj pomocy u lekarzy bo jak napisałaś ,że my nie wiemy co ci dolega i nie zapewnimy cię w 100 % masz rację.
Z tego co ja pamiętam to było tak....zapytanie się o dany problem( bo wiadomo było domniemanie) uzyskana porada -podjęta próba ryzykowania i wyciągniecie wniosków i oczywiście wdranżanie wiedzy , czytanie artykułów chęć uzyskania jak najwięcej informacji na temat zaburzenia bo to jest bardzo wazne wiedziec z czym ma sie do czynienia. Natomiast jak się komuś podaje informacje na tacy to jest trudniej bo ta osoba i tak nie dowierza....zaburzenie jest wyzwaniem i własną pracą . Ja mam wrażenie ,że duzo ludzi na forum wręcz swoją wiedzą chciało by odburzyć poczatkującego nerwicowca, a to nie ta droga( to wymaga etapów) ... przypomina to ,,syzyfową pracę,, bo co z tego ,że my zapewniamy jak ona nie ma wiedzy i jak może ufać komuś po drugiej stronie komputera
oczywiście należy służyć poradą ale nie wałkować w koło to samo , a ktoś nie wyciąga wniosków 

Z tego co ja pamiętam to było tak....zapytanie się o dany problem( bo wiadomo było domniemanie) uzyskana porada -podjęta próba ryzykowania i wyciągniecie wniosków i oczywiście wdranżanie wiedzy , czytanie artykułów chęć uzyskania jak najwięcej informacji na temat zaburzenia bo to jest bardzo wazne wiedziec z czym ma sie do czynienia. Natomiast jak się komuś podaje informacje na tacy to jest trudniej bo ta osoba i tak nie dowierza....zaburzenie jest wyzwaniem i własną pracą . Ja mam wrażenie ,że duzo ludzi na forum wręcz swoją wiedzą chciało by odburzyć poczatkującego nerwicowca, a to nie ta droga( to wymaga etapów) ... przypomina to ,,syzyfową pracę,, bo co z tego ,że my zapewniamy jak ona nie ma wiedzy i jak może ufać komuś po drugiej stronie komputera

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
- Administrator
Ja jak kiedyś miałem jebca (:D) na punkcie candidy to nawet rozmawiałem ze znachorem medycyny naturalnej, który powiedział mi, że on jedyny potrafi zbadać tak krople krwi, żeby rozróżnić leukocyty od zarodników grzybaOlalala pisze:Przeczytałam gdzieś w Waszych rozmowach o teście obiążeń organizmu i mnie śmiech złapałProponuję jeszcze analizę pierwiastka włosa i analizę żywej kropli krwi
![]()

Koszt - 4 stówki

@UP
Martusia bo to jest po części zależne od temperamentu i osobowości. A przynajmniej tak zauważyłem po dłuższej obserwacji zaburzonych dusz

Dlatego tak jak mówisz i z jednej i z drugiej strony musi być i wyrozumienie ale także współpraca, żeby nie wiem jak duże objawy były.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- martusia1979
Wiesz chodziło mi tu głównie też o to ,żeby się samemu napocić bo to coś daję!.....Ja sama szukałam , porównywałam, czytałam podobne przypadki
ale wyszło mi to na dobre
...a ostatnio jak czytam posty to mam wrażenie ,że tu normalnie ,,skrócona wiedza o zaburzeniu,, do danej osoby jest podawana na tacy i jak taka osoba ma się wziąś za siebie jak wystarczy jeden post , jedno zapytanie i klik wszystko ma , a i tak poleci zrobić badania
, a pomęcz się przewertuj strony 

- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Victor pisze:Ja jak kiedyś miałem jebca (:D) na punkcie candidy to nawet rozmawiałem ze znachorem medycyny naturalnej, który powiedział mi, że on jedyny potrafi zbadać tak krople krwi, żeby rozróżnić leukocyty od zarodników grzybaOlalala pisze:Przeczytałam gdzieś w Waszych rozmowach o teście obiążeń organizmu i mnie śmiech złapałProponuję jeszcze analizę pierwiastka włosa i analizę żywej kropli krwi
![]()
Koszt - 4 stówki![]()

-- 30 maja 2016, o 22:04 --
martusia, za niedługo to będzie: "masz nerwicę dziewucho - nie wierzysz - to spadaj"martusia1979 pisze:Wiesz chodziło mi tu głównie też o to ,żeby się samemu napocić bo to coś daję!.....Ja sama szukałam , porównywałam, czytałam podobne przypadkiale wyszło mi to na dobre
...a ostatnio jak czytam posty to mam wrażenie ,że tu normalnie ,,skrócona wiedza o zaburzeniu,, do danej osoby jest podawana na tacy i jak taka osoba ma się wziąś za siebie jak wystarczy jeden post , jedno zapytanie i klik wszystko ma , a i tak poleci zrobić badania

- martusia1979
hehehe dokładnie

- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Poniekąd tak i nie. Ja rozpoczynając przygodę z nerwica nie wiedziałam co i jak. To tez wertowalam co się dalo. Znalazłam jakies forum bodajże kardiologiczne na którym ludzie pisali,ze mecza sie latami biorą tabletki i umierają sto razy dziennie. Wiec czytając to z moim zleknionym umyslem siedzialam indrzalam jak osika,bo myślałam,ze moje życie skonczylo się w wieku 26lat. Owszem trzeba się samemu gimnastykować z tym,ale trafiając na takie porady jak ja to tylko od razu sobie w leb strzelićmartusia1979 pisze:Wiesz chodziło mi tu głównie też o to ,żeby się samemu napocić bo to coś daję!.....Ja sama szukałam , porównywałam, czytałam podobne przypadkiale wyszło mi to na dobre

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
- Administrator
Eee tam - tylko Divovic! I to jeszcze reklamę na początku do końca trzeba obejrzeć bo też można z niej coś wynieść!

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
- ddd
Ja przypominam historie bartka dalsze-czesci-z-cyklu-co-jest-bartoszowi-t5123.html Jest ona dobrym przykladem na to ze co by nie mowiono to jak brak wlanego wkladu (po czasie) to nic z tego nie ma 

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- martusia1979
myszunia nie zrozumiałaś mojego przekazu
...ja mówię wyłącznie o tym forum !...bo jak ja bym zaczeła ci wymieniać gdzie nie byłam i co nie czytałam
...to własnie jest mądre forum , dużo dobrej wiedzy wystarczy tylko poczytać multum artykułów i z zycia wzięte bo Viktor i Divin sprawdzili to na własnej skórze
i z tego trzeba wyciągac wnioski i brać to co najlepsze
Ps :Viktor przydała by się możliwość lajków na forum

Ps :Viktor przydała by się możliwość lajków na forum