Otoz, budze sie dzisiaj rano. Oczywiscie sny bujne jak cholera. Po ssri tak podobno jest
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co mi jest?
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej to znowu ja...
Otoz, budze sie dzisiaj rano. Oczywiscie sny bujne jak cholera. Po ssri tak podobno jest
no i budze sie i bedac w pólsnie, czy nie wien jak to nazwac slysze jakas piosenke. I od razu mydl w glowie: czy to moj umysl wytowrzyl, czy to omamy/halucynacje/ czy przejezdzal samochod i ktos sluchal glosno muzyki? I od razu lek i google i tadam " omamy sluchowe" " poczatki schizofrenii" i takie tam. Wlasnie sila mocy sie zebralam i ide na silownie ale boje sie ze znieu cos uslysze. Co robic? Nic, jak zwykle? :p zostawic to? Nie nadawac temu znaczenia, czy faktycznie cos jest juz nie tak?
-
Mi się kiedyś w dzieciństwie zdarzało, że słyszałem jakąś muzykę, a nawet zdarzało się że się budziłem i widziałem jakieś przedmioty unoszące się w powietrzu. Dobrze to pamiętam, bo się bałem. Wiele lat później pytałem nawet o to psychologa i on powiedział, że takie rzeczy mogą się dziać w okolicy snu. To tak zwany sen na jawie.
-
-
Masz zachowany krytycyzm i widac ze lekowo o tym myslisz i sie boisz ze to schizofrenia itd, na pewno jej nie masz bo nie myslalabys w ten sposob
Chorzy na schizofrenie maja rozne dziwne wkretki, np wydaje im sie ze sa krolami, czy ze ktos chce ich zabic, rozne takie rzeczy ktore oni biora na powaznie i sa w 100% przekonani ze to fakt, a nie zastanawiaja sie czy cos z nimi jest nie tak
Chorzy na schizofrenie maja rozne dziwne wkretki, np wydaje im sie ze sa krolami, czy ze ktos chce ich zabic, rozne takie rzeczy ktore oni biora na powaznie i sa w 100% przekonani ze to fakt, a nie zastanawiaja sie czy cos z nimi jest nie tak
-
Logiczne wytłumaczenie jest takie, że sny to coś normalnego, a częściowo świadome sny na pograniczu budzenia i zasypiania mogą zdarzyć się każdemu i nie trzeba się bać
Wszystko jest dobrze i nic złego się nie dzieje! Twój problem polega tylko na tym że się boisz!