Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co mi jest pomocy?!

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
bart26
Odburzony i pomocny użytkownik

24 maja 2016, o 20:27

Bo od mysli nie powstaja choroby psychiczne tylko od czyniw natomiast mysli jest w nerwicy najgorszym skurcxybykiem ktory krecu caly ten cyrk . Poza tym w nerwicy masz kontrole na 110 % w chotobie psychiczne psychozie zwal jak zwal nie ma kontroli chory wirxy bexgranicznie w to co sie dzieje
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
carmella
Zarejestrowany Użytkownik

25 maja 2016, o 10:56

Dzisiaj już mi trochę lepiej, uspokoiłam się chociaż dalej odczuwam ścisk w żołądku i ból w klatce piersiowej oraz nie mogę nic jeść ale myśli ustąpiły i nie boję się rzeczy dookoła... Postanowiłam nie brać tabletki bo muszę jakoś wyjść z domu a z nimi nie było takiej możliwości, zobaczę jutro to tak jakbym pominęła dawkę...
subzero1993
Odburzony i pomocny użytkownik

25 maja 2016, o 11:40

Spokojnie, wychodzenie z nerwicy to nie pstryknięcie palcem. Somatyka może trwać i trwać, dlatego ważne jest nastawienie się na rezultat długoterminowy. Trzeba nauczyć się żyć z nerwicą by ona minęła, a nie czekać aż minie by zacząć żyć stąd tak duży nacisk zawsze jest na akceptacje objawów i ignorowanie ich.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
ODPOWIEDZ