Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jesienne dni
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siema jak znosicie te jesienne ponure dni? ja mocno przymulony jestem, wiecznie niewyspany i ciągle o czymś zapominam
przed chwilą byłem z mamą na zakupach i myślałem że ona wychodzi ze sklepu a to był ktoś inny i się przestraszyłem że schiza jakaś haha, następnie idę do domu z wodą i zostawiam ją przed wejściem do domu, po paru min mi przypomnieli że tam stoi xD masakra

-
Hej, teraz tez odczuwam, ze mam większa sklerozę niż zwykle . Chyba to całkiem normalne , a szczególnie w takim czasie
wahania ciśnienia i pogody chyba raczej działają negatywnie na człowieka i jego dolegliwości, a nerwica może się nasilić , o ile jej na to pozwolimy 
-
Jesień tragedia, czuje ze dd sie powiększyło, liscie spadaja z drzew , szarosc , g**niana pogoda po prostu masakra a do tego to przestawienie godziny ..
- schanis22
post179262.html#p179262plastik014 pisze: ↑29 października 2018, o 15:46Jesień tragedia, czuje ze dd sie powiększyło, liscie spadaja z drzew , szarosc , g**niana pogoda po prostu masakra a do tego to przestawienie godziny ..
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .