Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jedzenie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwia M.
Zarejestrowany Użytkownik

13 marca 2017, o 08:07

Witam wszystkich,
Mam pytanie odnośnie jedzenia. Od jakiegoś czasu (1-2tyg) odczuwam kołatania serca po jedzeniu, nawet najmniejszym posiłku czy wypiciu czegokolwiek, do tego uderzenie gorąca i niepokój. Kto miał coś takiego? Robić jakieś badania?

POZDRAWIAM
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
Awatar użytkownika
lubie.ciastka
Forumowy szyderca

13 marca 2017, o 08:55

Hej :)
Ja tak mam, po obfitym posilku/gazowanym napoju/piwie :) Szybkie bicie serca po posiłku to fizjologia, żołądek pracuje, organizm trawi, serducho musi mocniej pracować :)
Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
Awatar użytkownika
Sylwia M.
Zarejestrowany Użytkownik

13 marca 2017, o 11:25

Czyli po prostu odczuwam to przez (jak to moj lekarz nazywa) - nerwice kurw... :)
Twoje ciało zawsze słucha Twoich myśli.
Awatar użytkownika
lubie.ciastka
Forumowy szyderca

13 marca 2017, o 12:38

Dokladnie tak :)
Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
ODPOWIEDZ