Witam. Proszę o informację co będzie skuteczniejsze:
stimea
libido therapy
asequrella
Chociałabym sobie kupić jeden z tych środkow na zwiekszenie libido Z góry dziękuję za ewentualne informacje
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jakie środki na poprawę libido?
-
Aleksadabra
- Nowy Użytkownik
O asequrelli Ci wiele nie moge napisać, bo nie brałam ale z ciekawości raz przeczytałam sobie skład i moi mzdaniem te tabletki nie maja prawa działać. Są tam same witaminy i jakiś jeden wyciąg. Nie mają w sobie L argininy. Stimea jest ok chociaż moim zdaniem libido therapy jest lepsze. Brałam dwie te tabletki i libido therapy dawały po pierwsze lepszy efekt. Po drugie był on na dłużej.
-
Rominna
- Zarejestrowany Użytkownik
O tym piszecie? https://intymnosc.pl/pl/libido-u-kobiet ... ibido.html
-
pavla
- Nowy Użytkownik
Tak. Dokładnie te ( chociaż ja akurat zamawiała z innejdrogerii internetowej). Pamiętaj jednak,że powinnaś brać je regularnie bo jedynie wtedy może być jakiś efekt. Jak będziesz brała je nieregularnie to nie masz się co spodziewać efektów.
-
Norhja
- Nowy Użytkownik
Aktualnie przyjmuję te tabletki. No nie powiem, jak zamawiałam to byłam śrendio nastawiona na ich działanie ale jak to się pisze, tonący brzytwy się chwyta. A na moje libido mało co dzialało. Stimea trochę pomagała na poczatku, ale potem już przestała działać. Libido therapy w skłądzie niby podobne a jednak biorę już 4 miesiąc i jego działanie nie zanika.Poprawa libido znaczna co mnie oczywiście cieszy.
Ciekawa jestem jak to będzie po ostawieniu tabletek.
Ciekawa jestem jak to będzie po ostawieniu tabletek.
-
Mariusz490
- Nowy Użytkownik
Ja mam odwrotny problem.