Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak radzicie sobie w kryzysowych momentach?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, dawno nie czulem sie tak źle jak dzisiaj. Czułem taka pustkę w sobie, nie miałem ochoty na nic. Nie dokonczylem obiadu i byłem strasznie senny. Tak to wyglądało jakby to był stan depresyjny czy jakoś mocno lękowy. Stałem się smutny i trochę płakałem przy dziewczynie. Powiedziałem jej że mam gorszy dzień. Wziąłem xanax 0,25 mg zjadłem trochę czekolady gorzkiej i teraz czuje się lepiej. Mam trochę więcej energii i lepszy humor. Na codzień biore escitalopram 15mg i wszystko było w miarę ok, a dzisiaj kryzys i mysli natretne. Macie jakieś inne sposoby na walkę z takim nagłym gorszym samopoczuciem, a nie braniem xanaxu? Jutro idę do psychologa i mam nadzieję że pomoże mi ogarnąć te natręctwa myślowe.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja w gorszych momentach mówię do siebie w sposób bardzo przyjacielski np. no Martynka świetnie Ci idzie odburzanko, ale gorsze momenty będą przychodzić, bo robisz postępy. Nikt nie powiedział, że będzie miło i łatwo, jednakże ta droga ma swój koniec. Przeczekaj i idź dalej, a czarne chmury na pewno odejdą
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie ukrywajmy każdy ma jakieś kryzysy trwajace krócej lub dłużej .
Niestety same leki pomogą doraźnie na objawy.
Ja zawsze starałam się przekierować uwagę na inny tor myślowy.
Nie daj się wciągnąć myślom i analizom.Zajmij się czymś fizycznie.Czyms co sprawi Ci przyjemność .Czy sport czy sam spacer.Moze jakieś majsterkowanie jak masz możliwość.Innym muzyka pomaga
Siedząc wchodzisz w te myśli i zaczynasz się tylko nakręcać i tak w kółko .
Niestety same leki pomogą doraźnie na objawy.
Ja zawsze starałam się przekierować uwagę na inny tor myślowy.
Nie daj się wciągnąć myślom i analizom.Zajmij się czymś fizycznie.Czyms co sprawi Ci przyjemność .Czy sport czy sam spacer.Moze jakieś majsterkowanie jak masz możliwość.Innym muzyka pomaga
Siedząc wchodzisz w te myśli i zaczynasz się tylko nakręcać i tak w kółko .
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"