Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak Patryk wychodzi z PTSD i nerwicy . Dumna
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .
. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Pięknie - nic dodac nic ująć! To właśnie jest aktywne odburzanie - bez zawierzania wątpliwościom, natrętom i dziwieniu się!schanis22 pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:39Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.
![]()

Nie wiem, Arleta kto to, ale przekaż pozdrowienia i powodzenia w odburzaniu ode mnie.

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wczoraj i dzisiaj Arletka ja jestem Patrykiem bo mam identyko podejścieschanis22 pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:39Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.
![]()

- schanis22
Dziękuję Formenos przekażę , chłopak się ucieszy . Postępy robi ogromne , i to w krótkim czasie . Tylko brać przykład z takich ludzi .Formenos pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:51Pięknie - nic dodac nic ująć! To właśnie jest aktywne odburzanie - bez zawierzania wątpliwościom, natrętom i dziwieniu się!schanis22 pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:39Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.
![]()
Nie wiem, Arleta kto to, ale przekaż pozdrowienia i powodzenia w odburzaniu ode mnie.![]()

- schanis22
Pupilek to wiadomoNipo pisze: ↑28 czerwca 2018, o 21:00Wczoraj i dzisiaj Arletka ja jestem Patrykiem bo mam identyko podejścieschanis22 pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:39Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.
![]()
zobaczymy jak będzie dalej
![]()

- Zestresowana
Schanis, gratulacje dla tego chłopaka:-)
A Ty prowadzisz psychoterapię indywidualną przez wiadomości?
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jaki kurka Patryk ?schanis22 pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:39Hejka a wiec tak moje postęp .Najważniejszy jak dla mnie to ze wiem i wierzę że to nerwica świadomość tego jest bardzo ważna. Kolejne lęk jest coraz rzadziej a jak przychodzi to wiem jak i co robić .Akceptacja jest coraz wieksza z czasem rośnie w siłę. Świadomość ze mam znam ludzi którzy mnie rozumieją i pomogą w potrzebie. Mowa tu o Tobie .. Lepiej radze sobie z emocjami to juz nie one rządzą mną w 100% tylko ja mam wiekszy wpływ na nie. Miewam natretne mysli co dzienie lecz juz bez odczucia lęku lub z bardzo małym .Wiem ze dluga droga przedemną i jestem na nią nastawiony psychicznie. W grudniu od marca bylem wrak emocjonalny czlowieka. Teraz oceniam poprawe o jakies 50 % wiadomo ze to sie waha ale chodzę do pracy bylem na wczasach myślę o przyszłości moje zycie zaczyna nabierać sensu i kolorów. Wiem to i wierzę ze idę dobrą drogą , drogą krętą długą lecz na koncu tej drogi jest nagroda .Ty dobrze wiesz jaka nagroda
.
![]()
- schanis22
Nie kochana nie prowadzę psychoterapii indywidualnej , ja jestem kierowniczką działu w sklepieZestresowana pisze: ↑10 lipca 2018, o 06:46Schanis, gratulacje dla tego chłopaka:-)

Ludzią poprostu pomaga to co mówię , oczywiście jeśli się stosują