Cześć wszystkim.
Marcin. Zmagam się z lękiem uogólnionym od tak dawna, że nie pamiętam kiedy to wszystko się zaczęło. Moją największą bolączką jest rozwolnienie, które unieruchamia mnie w domu. Przerabiałem też stany depresyjne, łącznie z myślami samobójczymi.
Jestem w krytycznym momencie. Z powodu moich zaburzeń i uciążliwości jakie od dawna stwarzam, sypie mi się małżeństwo. Mam dwie wspaniałe córki, bez których nie wyobrażam sobie życia.
Jestem zdeterminowany w końcu coś ze sobą zrobić. Blokują mnie jedynie objawy gastryczne. Z całą resztą w zasadzie już się uporałem. Bardzo liczę na Wasze doświadczenie.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak nie teraz, to nigdy...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć Bocian! Krytyczne momenty mobilizują, ja też dość miałem i to pomaga odbić się od dna czasem ale i tak potrzeba cierpliwości. Gastryczne przerabiałem niedawno ale pomogła mi dieta i nastawienie