Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
I jak to jest... znowu dd?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
W tamtyk roku bylam na forum, poznalam informacje o dd i rownoczesnie bylam u psychiatry i dostalam leki. Rxetin zadzialal bardzo szybko bo juz po 2 tygodniach i dzieki temu nabralam dobrej postawy co do dd.
Bralam rok czasu, miesiac temu odstawilam i wczoraj siedzac na lozku (mam ostatnio stresow duzo) poczulam sie dziwnie i znowu czuje nierealnosc.
Skoro juz rok temu sie od tego uwolnilam to czemu to wraca?
Bralam rok czasu, miesiac temu odstawilam i wczoraj siedzac na lozku (mam ostatnio stresow duzo) poczulam sie dziwnie i znowu czuje nierealnosc.
Skoro juz rok temu sie od tego uwolnilam to czemu to wraca?
-
- Zbanowany
hmmm ale to nie ty nabralas dobrej postawy sama z siebie tylko leki to zrobily za ciebie. wiec po odstawce nadal nie wiesz co to dd i nadal sie cykasz. zobacz moja historie moze ona ci powie co to znaczy dobre podejscie do dd
odburzony-olek-t4877.html
czego oczekiwalas jadac na lekach?
odburzony-olek-t4877.html
czego oczekiwalas jadac na lekach?
- nierealna
- Ex Moderator
Z tym z Olkiem się zgodzę...
Przykro mi, jeśli liczyłaś tylko i wyłącznie na leki - przeliczyłaś się.
Tak z nerwicy się nie wychodzi
Przykro mi, jeśli liczyłaś tylko i wyłącznie na leki - przeliczyłaś się.
Tak z nerwicy się nie wychodzi

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
-
No sory ale ja mialam juz bardzo ciezki stan bo dosszlo do tego ze czulam ze moi bliscy sa obcy, w takim stanie nie mozna zyc bez leków. Watpie zeby ci co bez lekow sobie daja z tym rade mieli tyle objawow obcosci.
Skoro podniesienie chemi mi pomoglo to jak mam bez lekow ja podniesc?
Skoro podniesienie chemi mi pomoglo to jak mam bez lekow ja podniesc?
- nierealna
- Ex Moderator
Widzisz, ja też miałam taki sam objaw jak ty + mnóstwo innych i większość już mi zeszła... BEZ LEKÓW.
Zmienić trzeba podejście, dystans do takich stanów. Ty jak widać nie czytałaś i zapewne nie masz pojęcia nic na temat DD ani nerwicy, dlatego zachęcam do poczytania informacji na forum niż ufanie TYLKO i wyłącznie lekom....
Zmienić trzeba podejście, dystans do takich stanów. Ty jak widać nie czytałaś i zapewne nie masz pojęcia nic na temat DD ani nerwicy, dlatego zachęcam do poczytania informacji na forum niż ufanie TYLKO i wyłącznie lekom....
- nierealna
- Ex Moderator
Mi też tak psychiatra powiedziała i co? Odstawiłam leki po dwóch dniach i zaufałam forum. Jest niebo a ziemia...
A Tobie lekarz powiedział, żebyś zaufała lekom... i teraz ich nie ma i co ? Znowu ta sama sytuacja.
Poza tym... czym ty się chcesz wkręcić czytając forum, bo nie rozumiem ?
A Tobie lekarz powiedział, żebyś zaufała lekom... i teraz ich nie ma i co ? Znowu ta sama sytuacja.
Poza tym... czym ty się chcesz wkręcić czytając forum, bo nie rozumiem ?

-
No bo mam i tak duzo objawow a tak przeczytam nowe i mi dojda
Wystarczy mi 15 objawow, po co mi 20? 
Im wiecej objawow tym mniejsza szansa.
Do tego podobniez nie ma czegos takiego jak derealizacja bo to wystepuje tylko w ciezkich chorobach. Ale z drugiej strony czemu mi sie zgadzaja objawy z derealizacja?
Nierealnosc, obca rodzina, inny glos itd. Nie mam innych objawow jak tylko takie i mysli o sensie zycia.

Im wiecej objawow tym mniejsza szansa.
Do tego podobniez nie ma czegos takiego jak derealizacja bo to wystepuje tylko w ciezkich chorobach. Ale z drugiej strony czemu mi sie zgadzaja objawy z derealizacja?
Nierealnosc, obca rodzina, inny glos itd. Nie mam innych objawow jak tylko takie i mysli o sensie zycia.
- nierealna
- Ex Moderator
A kto Ci to powiedział? Pozal się Boże psycholog czy psychiatra?
No, ale jeśli tak twierdzisz to przykro mi bardzo, ale jesteś w błędzie. Dopóki nie zapoznasz się z artykułami na forum to chyba nikt nie jest Ci w stanie pomóc.
No, ale jeśli tak twierdzisz to przykro mi bardzo, ale jesteś w błędzie. Dopóki nie zapoznasz się z artykułami na forum to chyba nikt nie jest Ci w stanie pomóc.
- nierealna
- Ex Moderator
Najchętniej zapraszam do wysłuchania nagrań stworzonych przez administratorów forum odburzanie-wedlug-divovica.html
I generalnie spis tematów na forum, myślę, że znajdziesz tam coś dla siebie lista-dzialow-i-wazniejszych-tematow-forum-t3280.html

I generalnie spis tematów na forum, myślę, że znajdziesz tam coś dla siebie lista-dzialow-i-wazniejszych-tematow-forum-t3280.html

- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Jak czytam takie bzdety za przeproszeniem to wymiekam totalnie, nie ma czegos takiego jak derealizacja? Skad takie madrosci? Od jakiegos psychiatry madrego inaczej?
To znaczy, ze 80% tego forum to ludzie ciezko chorzy 

-
Ja w zasadzie nigdy do konca nie dowierzalam lekarzowi ale leki szybko podzialaly wiec nie interesowalam sie tym... a dzis musialam wejsc na jakies forum bo odrealnienie znowu duze.
-- 6 grudnia 2014, o 23:21 --
Ale tez np bylam w czwartek u neurologa ze swoim kregiem szyjnym i juz mnie troche bralo i jej podpytalam to mowi ze nigdy o czyms takim nie slyszala
-- 6 grudnia 2014, o 23:21 --
Ale tez np bylam w czwartek u neurologa ze swoim kregiem szyjnym i juz mnie troche bralo i jej podpytalam to mowi ze nigdy o czyms takim nie slyszala