ogólnie ja nielekowa jestem, staram się nie brac nawet przy przeziebieniu... tylko witaminy i kołderka

jak to jest - bierzemy leki np przez 6 mscy i potem czuc ich działanie na dłużej ?
bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek info
Pozdrawiam Was

Pogorszaly mi objawy, nie liczac benzodiazepin, antydepresanty zle na mnie dzialaly. Ja tam powiedzialem stop eksperymentom na moim zdrowiu. Kiedys bralem psychodeliki a ich antydepresanty po wejsciu w moj mozg przywracaly podobny stan! Przeszedlem pieklo! Ale nikt tego nie zrozumie. A lekarze nie przyznaja sie do bledu.maggie2223 pisze: ↑21 marca 2022, o 14:39Kochani , powiedzcie - bo temat leków odkładałam ale jestem przy scianie . JAk to jest z lekami ? pomagają wyjsc z nerwicy jak człowiek sam tez mocno pracuje nad swoją głową? skutki uboczne mijają po zaprzestaniu i nie zostawiaja jakiś złych trwałych sladów po sobie ?
ogólnie ja nielekowa jestem, staram się nie brac nawet przy przeziebieniu... tylko witaminy i kołderka
jak to jest - bierzemy leki np przez 6 mscy i potem czuc ich działanie na dłużej ?
bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek info
Pozdrawiam Was![]()
Czesc efektow minela, wiekszosc zniknela, czesc zostala, boje sie chodzic po miescie, wszystko dzieje sie jakos szybko intensywnie i dziwne, obraz wyostrzony, cialo zlęknione, prądymaggie2223 pisze: ↑21 marca 2022, o 17:01rozumiem , przykro mi bardzo
ale to minęło jak przestałeś brac?
ja wiem , że moze byc zle , nawet bardzo zle po lekach ale chyba chce zaryzykowac - zawsze można je odstawic i skonczy sie ich działanie, czy tak?