Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Irytacja /wku***enie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siema, zauwazylem ze ze mna jest coraz gorzej nie mam za gorosz cierpliwosci biore sie za cos i jestem caly napiety ,spięty ,napięte wszystkie mięśnie wystarczy że robiazg nie pojdzie tak jak chce to az mnie wygina z wkurwienia juz naprawde rezygnuje z wielu rzeczy bo nie chce sie tym tak wkurwiac naprawde juz nie wiem co mam zrobic;(((
- Celine Marie
Witam w klubie ,jestem tak nabuzowana ,że bym wzięła kałacha i wystrzelała wszystko i wszystkich
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Najgorsze napięcie czuję w nogach niewiem czemu i niewiem o co chodzi już mam dość
- Celine Marie
Ja na plecach,chociaż w sumie mięśnie całego ciała mam strasznie napięte
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Jagoda_a
Celine, to reakcja no wyciek z łazienki? Moze jakies ćwiczenia by się Wam przydały na silowni? Wyzyjecie się i napięcie zmaleje ☺Celine Marie pisze: ↑18 czerwca 2018, o 20:03Ja na plecach,chociaż w sumie mięśnie całego ciała mam strasznie napięte
- Celine Marie
Nie ,to nie tylko to ,tak jak kolega napisał wszystko wkurza nieproporcjonalnie do problemu,kolejka na poczcie-mam ochotę rzucać kurw*,czerwone światło -dostaję białej gorączki,jakaś maruda w sklepie- jakbym ją piz* w głupi łeb,robotnicy guzdrają się z układaniem chodnika-już leci w myślach stek wyzwisk itd.itp.,ten stan tak ma ,frustracja,agresja aż kipi uszami ale oczywiście nic z tych rzeczy tym ludziom nie robię ,no może czasem coś powiemJagoda_a pisze: ↑18 czerwca 2018, o 23:34Celine, to reakcja no wyciek z łazienki? Moze jakies ćwiczenia by się Wam przydały na silowni? Wyzyjecie się i napięcie zmaleje ☺Celine Marie pisze: ↑18 czerwca 2018, o 20:03Ja na plecach,chociaż w sumie mięśnie całego ciała mam strasznie napięte

A co do spięcia mięśni to też podobno powszechne w nerwicy,niestety u mnie osiąga szczyt szczytów jakoś samo z siebie

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
cwiczylem ....nic to nie daje ,zero to jest niezalezne od mojego wysilku fizycznegoJagoda_a pisze: ↑18 czerwca 2018, o 23:34Celine, to reakcja no wyciek z łazienki? Moze jakies ćwiczenia by się Wam przydały na silowni? Wyzyjecie się i napięcie zmaleje ☺Celine Marie pisze: ↑18 czerwca 2018, o 20:03Ja na plecach,chociaż w sumie mięśnie całego ciała mam strasznie napięte